Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Στη Liverpool ωρίμασα ως άνθρωπος»

Karius: «Στη Liverpool ωρίμασα ως άνθρωπος»

Για το εξαετές πέρασμα του από τη Liverpool μίλησε ο Loris Karius, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του ως ελεύθερος από την ομάδα.

Ο keeper υπέγραψε ως ελεύθερος στους Reds το καλοκαίρι του 2016, αποτελώντας τη βασική επιλογή της ομάδας για την θέση 1 τα δύο πρώτα χρόνια και ξεκινώντας βασικός στον τελικό του Champions League το 2018.

Ο Karius μίλησε για το πέρασμά του από την ομάδα:

“ Υπήρξαν πάνω και κάτω. Είναι μέρος του αθλήματος, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ωρίμασα όμως ως άνθρωπος. ” Είπε στο Sky Sports Germany.

“ Το επίπεδο που δουλεύαμε κάθε μέρα και επαγγελματισμός που είχαν όλοι ήταν κάτι μοναδικό. ”

“ Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και αυτός ήταν ο λόγος που είχαμε τόσες επιτυχίες εδώ. ”

“ Θα πάρω αυτή την αφοσίωση μαζί μου την επόμενη μου δουλειά. ”

Για το μέλλον του πρόσθεσε: 

“ Είμαι ελεύθερος και μπορώ να πάρω τις δικές μου αποφάσεις. ”

“ Αυτή είναι μια νέα κατάσταση για εμένα και ανυπομονώ. Μια νέα πρόκληση έρχεται, αλλά αυτό είναι πάντα κάτι καλό. Είμαι έτοιμος ψυχικά και σωματικά. ”

Για τον Sadio Mane που θα συνεχίσει στη Bundesliga:

“ Θα είναι μια τρελή μεταγραφή για την Bayern, γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Liverpool. Εάν η Bayern καταφέρει να αποκτήσει κάποιον σαν αυτόν, τότε δεν έχετε παρά να τη συγχαρείτε και την Bundesliga. ”

“ Θα είναι άλλο ένα αστέρι στο πρωτάθλημα, οπότε θα ήμουν πολύ χαρούμενος για την Bundesliga. Ο Sadio Mane είναι πολύ συγκρατημένος, πολύ προσγειωμένος. Μιλάει επίσης λίγο γερμανικά από την εποχή του στη Salzburg. ”

“ Πάντα τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του, στην πραγματικότητα με όλους. Αν πάει στη Γερμανία, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. ”

Ο Loris Karius έμεινε για 6 χρόνια στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com