Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ώρα για αποχωρήσεις από την Liverpool αυτό το καλοκαίρι!

Ώρα για αποχωρήσεις από την Liverpool αυτό το καλοκαίρι!

Γράφει ο Γιάννης Βέργαδος, φίλος της Ομάδας και του site μας.

Η Liverpool φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της το φετινό καλοκαίρι. Σε αυτό αγόρασε τους Fabio Carvalho , Darwin Nunez και Calvin Ramsay. Ποσοτικά και ποιοτικά οι «REDS» είναι κάτι παραπάνω από καλυμμένοι σε όλες τις θέσεις. Όμως, υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους και πρέπει να αποχωρίσουν. Εκτός από τους Origi, Mane (απομένουν τα τυπικά) θα αποχωρίσουν κι άλλοι…

Το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό είναι του Chamberlain. Ο Ox έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό. Εκτός των άλλων αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι νέοι (Curtis Jones, Fabio Carvalho κι ο Harvey Elliot). Όντας 28 ετών θα μπορέσει να φέρει καλές προτάσεις ενώ και για εκείνον μοιάζει η κατάλληλη ώρα για ένα νέο ξεκίνημα. Επίσης, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο οπότε θα πρέπει να αποφασιστεί άμεσα τι θα γίνει με τον Άγγλο χαφ.
Με την μεταγραφή του Ramsay η Λίβερπουλ δείχνει τον δρόμο και για τον Neco Williams. Ο Ουαλός μπακ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο και φαίνεται πως η θητεία του στην ομάδα θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας «αρέσει» στις νεοφώτιστες Nottingham Forrest και Fulham.

Ωστόσο, λόγω της ηλικίας του παίκτη θα πρέπει να κρατήσει κάποια δικαιώματα η Λίβερπουλ (ποσοστό μεταπώλησης ή ρήτρα επαναγοράς)
Σίγουρα, υπάρχει ζήτημα και για τα στόπερ. Οι Nat Phillips, Rhys Williams κι ο Ολλανδός Van Den Berg δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής την ερχόμενη σεζόν. Κι αυτό διότι ο Konate θα έχει πιο σημαντικό ρόλο ενώ υπάρχουν o Joel Matip κι ο Joe Gomez για να καλύψουν τους «Ibou» και Virgil Van Dijk. Οι Davies και Nat ίσως αποχωρήσουν καθώς είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ενώ για τους άλλους δυο θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του συμβολαίου του Mo Salah. Εφόσον δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» καλό θα είναι να πωληθεί φέτος το καλοκαίρι. Ωστόσο, εάν ο Αιγύπτιος ανανεώσει, θα πρέπει να γίνει κι αυτό άμεσα για να είναι 101% συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κλαμπ.

ΥΓ: Ολοκληρώνονται και τα συμβόλαια των εφεδρικών τερματοφυλάκων (Adrian, Karius). Τόσο ο Alisson όσο κι ο Kelleher ήταν εξαιρετικοί την σεζόν που μας πέρασε. Αλλά, πρέπει να υπάρχει και τρίτος αξιόλογος τερματοφύλακας στο ρόστερ…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com