Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον της Paris Saint-Germain για τον Naby Keita»

«Ενδιαφέρον της Paris Saint-Germain για τον Naby Keita»

Για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας, Paris Saint-Germain για τον Naby Keita της Liverpool κάνουν λόγω δημοσιεύματα στη πατρίδα του παίκτη, Γουινέα.

Συγκεκριμένα, το διαδικτυακό μέσο imedias.net τονίζει πως ο Luis Campos, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Leonardo ως τεχνικό διευθυντή στην ομάδα, είναι μεγάλος θαυμαστής του άσου των Reds και πως τον θεωρεί τέλεια λύση για αντί-Wijnaldum στα χαφ της γαλλικής ομάδας.

Οι περιπτώσεις των Wijnaldum στη PSG και του Keita στη Liverpool ίσως έχουν ομοιότητες. Ο Ολλανδός αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι από το Anfield, όμως η πορεία του στο Parc des Princes ήταν απογοητευτική, με τα παράπονα για τον Gini να είναι μεγάλα από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Keita έφτασε από την RB Leipzig το καλοκαίρι του 2018 στην Αγγλία, σε μια συμφωνία που είχε επιτευχθεί ένα χρόνο πριν. Οι 53 εκατομμύρια λίρες που δαπανήθηκαν δεν… έπιασαν τόπο, με τον παίκτη από τη Γουινέα να γράφει μόλις 116 συμμετοχές από τα 226 παιχνίδια (ένα ποσοστό κοντά στο 51%) σε τέσσερεις σεζόν, επηρεασμένος από μυϊκούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Paris Saint-Germain προτίθεται να δαπανήσει έως και 42.5 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Naby, με τον χαφ από την Γουινέα να έχει μόλις ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του.

Η πηγή είναι αξιόπιστη για τα θέματα της χώρας, αφού έχει συνδέσεις με τους παίκτες της εθνικής. Το ποσό μοιάζει εξωπραγματικό, όμως, αν δει κανείς τα δεδομένα του συμβολαίου και άρα μένει να φανεί αν υπάρχει αλήθεια στο δημοσίευμα και αν ναι, σε ποιο ποσοστό.

Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της PSG για τον Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com