Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς τους Nat και Rhys!»

Klopp: «Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς τους Nat και Rhys!»

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει στα τέλη του μήνα την Real Madrid στον τελικό του Uefa Champions League στο Παρίσι, όμως δεν θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση, αν δεν είχε τερματίσει τρίτη στο περσινό πρωτάθλημα, χάρη στη συμβολή των Nat Phillips και Rhys Williams.

Οι δύο στόπερ έκλεισαν την περσινή σεζόν για τους Reds και τους βοήθησαν να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το σπουδαίο διπλό στο Old Trafford, αλλά και εκείνο στην έδρα της West Brom.

Ο Jürgen Klopp έκανε ειδική αναφορά στους δύο αμυντικές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του με το Sky Sports, αποκαλύπτοντας πως τους έστειλε μήνυμα, μετά το διπλό στο Ceramica και την πρόκριση στον τελικό.

Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε σχετικά:

“ Έστειλα μήνυμα στους Rhys Williams και Nat Phillips, γιατί δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς αυτούς.”

“ Θυμάμαι το τελευταίο παιχνίδι της περσινής, όταν έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με επιδέσμους στο κεφάλι και κοψίματα στο πρόσωπο, αυτό ήταν το σύμβολο της περσινής σεζόν. Τα καταφέραμε με ένα πόδι και ένα μάτι, ήταν απίστευτο. Ήταν μια τόσο δύσκολη σεζόν.”

“ Ελπίζουμε να μην ξέχασε κανείς πόσο σκληρά παλέψαμε, για να φτάσουμε εδώ. Το νιώσαμε ψυχικά. Ο κόσμος όμως δεν δίστασε να πει πως δεν παίζαμε καλά και όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Προσπαθείς να το καταλάβεις και σκέφτεσαι: «Αντιμετωπίζεις ομάδες στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου και πρέπει να παίξεις για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν χωρίς όλη σου την άμυνα». Δεν είχαμε στόπερ και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τους μέσους μας στην τελευταία γραμμή και άλλους παίκτες στο κέντρο. Αυτό δεν δούλεψε. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο τέλος, παίξαμε με δύο απίστευτους παίκτες, τον Rhys και τον Nat. Δεν μπορούσαμε όμως να τους χρησιμοποιήσουμε νωρίτερα, γιατί χρειάζονταν χρόνο για την προσαρμογή τους. Οπότε ναι, είχαμε κάτι να αποδείξουμε και είμαι χαρούμενος που τα παιδιά το έκαναν αυτό. ”

Με τραυματισμό στο κεφάλι αγωνίστηκε ο Nat Phillips στην περσινή τελευταία αγωνιστική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com