Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στη Wolves»

Matip: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στη Wolves»

Την νίκη έδωσε στη Liverpool ο Joel Matip χθες το βράδυ με κεφαλιά για το 1-2, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League.

Ο στόπερ έκανε δηλώσεις στο site της ομάδας, μιλώντας για το γκολ του και τονίζοντας πως πλέον όλοι επικεντρώνονται στον Κυριακάτικο αγώνα με την Wolves.

Ο Joel για τον επόμενο αγώνα δήλωσε:

“ Θα κάνουμε το καλύτερο μας. Εμείς απλώς παίζουμε τα παιχνίδια και επικεντρωνόμαστε σε αυτά. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο συναρπαστικά γίνονται. ”

“ Εμείς κοιτάζουμε μόνο το δικό μας παιχνίδι. Ο αγώνας με τη Wolves θα είναι δύσκολος, αλλά τώρα έχουμε επικεντρωθεί απόλυτα σε αυτόν. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε. ”

“ Θα είναι δύσκολο και αν το μυαλό μας είναι αλλού, η πρόκληση θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. ”

Για το γκολ του πρόσθεσε:

“ Είμαι απλώς χαρούμενος. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πως κατέληξε στα δίχτυα η μπάλα αλλά δεν έχει σημασία. Παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Όλοι δούλεψαν σκληρά. ”

“ Νομίζω πως άγγιξα την μπάλα, αλλά δεν ξέρω πως τελικά κατέληξε στα δίχτυα. Δεν με νοιάζει όμως, για να είμαι ειλικρινής. ”

Για τον Minamino που επίσης σκόραρε:

“ Είναι απλά καταπληκτικός! ” Είπε ο Matip.

“ Ήταν μέσα στο παιχνίδι κάθε δευτερόλεπτο, ήταν πάντα μια επιλογή και μια απειλή για τον αντίπαλο. Τα πήγε εξαιρετικά. ”

Ο Joel Matip σημείωσε το τελικό 1-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com