Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southampton – Liverpool (preview)

Southampton – Liverpool (preview)

Προτελευταία αγωνιστική της Premier League και η Liverpool αντιμετωπίζει την Southampton στο St Marys’ το βράδυ της Τρίτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν την ψυχολογία τους στα ύψη μετά τη Σαββατιάτικη κατάκτηση του FA Cup και θέλουν να πάρουν το τελευταίο τους φετινό διπλό, ώστε να παραμείνουν στην μάχη του τίτλου και να κριθεί το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική.

Η Southampton δεν έχει αγωνιστεί τις τελευταίες 9 ημέρες, οπότε θα είναι ξεκούραστη κόντρα στη Liverpool, όμως αυτό δεν σημαίνει πως βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και έναν μήνα και μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς.

Οι Saints μπορεί να βρίσκονται στην 15η θέση και να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, όμως θα ήθελαν να κλείσουν την σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους.

Αλλαγές αναγκαστικά θα δούμε από την Liverpool, λόγω και της Σαββατιάτικης παράτασης, με παίκτες όπως οι van Dijk, Salah, Alexander-Arnold και Robertson να είναι φαβορί, για να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων.

Στο αρχικό σχήμα θα μπορούσαμε να δούμε τον Bobby Firmino, ο οποίος επέστρεψε στη δράση και να συνθέσει την επιθετική τριάδα μαζί με τους Luis Diaz και Diogo Jota.

Εκτός θα παραμείνει ο Fabinho λόγω του τραυματισμού του, ενώ στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να δούμε τους James Milner, Curtis Jones και Joe Gomez.

Σε περίπτωση νίκης, η Liverpool θα μειώσει την διαφορά από την Manchester City ξανά στον έναν βαθμό, μια στροφή πριν το τέλος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Martin Atkinson.

Για το τελευταίο φετινό διπλό οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com