Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στη Liverpool ο φυσικοθεραπευτής, Christopher Rohrbeck

Επέστρεψε στη Liverpool ο φυσικοθεραπευτής, Christopher Rohrbeck

Στη Liverpool επέστρεψε μετά από περίπου δύο χρόνια ο φυσικοθεραπευτής, Christopher Rohrbeck, όπως αποκάλυψε ο David Ornstein στην The Athletic UK.

Ο Γερμανός βρισκόταν στους Reds από το 2017 μέχρι το 2020, όταν και αποχώρησε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, για να επιστρέψει στη γενέτειρα του και να δουλέψει με την Mainz.

Στον Γερμανικό σύλλογο παρέμεινε για την περσινή και τη φετινή σεζόν, αποφασίζοντας να επιστρέψει στο Νησί, μετά από προτροπή του Jürgen Klopp, όπως αποκαλύπτει ο Ornstein.

Ο Klopp φέρεται να ήταν εκείνος που ζήτησε την επιστροφή του Rohrbeck και τον έπεισε να επιστρέψει άμεσα στην ομάδα, μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη ο Fabinho στο Villa Park.

Ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής επέστρεψε στο AXA Training Centre και έπιασε αμέσως δουλειά, ώστε να καταφέρει ο Βραζιλιάνος μέσος να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League στα τέλη του μήνα στο Παρίσι.

Δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να συμφώνησαν για μια σύντομη επιστροφή του Γερμανού στο Merseyside, μετά και το τέλος της φετινής Bundesliga.

Το καλοκαίρι, Liverpool και Mainz συναντήθηκαν σε φιλικό αγώνα, με τους Reds να επικρατούν με σκορ 1-0 και τον Rohrbeck να κάνει δηλώσεις για το πέρασμα του από την Αγγλία, στο πλαίσιο του αγώνα.

“ Ήταν ένα πάρα πολύ καλό πέρασμα, η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο ήταν σε κορυφαίο επίπεδο. Ήταν κάτι διαφορετικό από το να παλεύω για την αποφυγή του υποβιβασμού. ”

“ Η Αγγλική όμως φιλοσοφία στον τομέα της φυσικοθεραπείας δεν συμπίπτει με τη δική μου. ” Είχε αναφέρει.

Ο Rohrbeck ξανά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com