Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Joe Gomez η Liverpool

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Joe Gomez η Liverpool

Η Liverpool είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Joe Gomez το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Liverpool ECHO.

Πολλά είχαν ακουστεί για το μέλλον του κεντρικού αμυντικού το προηγούμενο διάστημα, όμως όπως φαίνεται η ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της για τα επόμενα χρόνια.

Την φετινή σεζόν αποτελεί την τέταρτη επιλογή για το κέντρο της Κόκκινης άμυνας, πίσω από τους Joel Matip, Ibrahima Konate και Virgil van Dijk, ενώ έχει πάρει και μερικά παιχνίδια ως δεξιός μπακ, αντί του Trent Alexander-Arnold.

Διανύει το 24ο έτος της ηλικίας του και το τρέχον του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με την πρόθεση του Julian Ward να είναι να του προσφέρει μια νέα ανανέωση.

Ο Joe ανανέωσε τελευταία φορά την συνεργασία του με τον σύλλογο την σεζόν 2018-19, λίγες μόνο εβδομάδες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο Turf Moor.

Αν ο Άγγλος είναι ικανοποιημένος με τον τωρινό του ρόλο και ανανεώσει ξανά με την Liverpool, τότε θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει μια πολύ ποιοτική λύση στην ομάδα του Jürgen Klopp.

Η ανανέωση του Gomez αν τελικά γίνει, δεν θα είναι η μοναδική, αφού σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με τους James Milner και Mo Salah, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και με τον Sadio Mane.

Ο Joe Gomez αγωνίζεται και ως δεξί μπακ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com