Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα 7/5/2006 Νίκη επί Portsmouth με πολλά κόκκινα ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα 7/5/2006 Νίκη επί Portsmouth με πολλά κόκκινα ρεκόρ (vid)

Την νίκη επί της Portsmouth στο Fratton Park θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez, στην αυλαία του πρωταθλήματος σημειώνοντας πολλά ρεκόρ Συλλόγου στην διοργάνωση.

Οι Κόκκινοι έχοντας εξασφαλίσει την έξοδό τους στους Ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου, πήγαν στη Νότια Αγγλία με διάθεση να κλείσουν την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και το κατάφεραν, καταγράφοντας πολλά ρεκόρ Συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι Reds θα ανοίξουν το σκορ στο 51′ με τον «God» Robbie Fowler από ασίστ του Fernando Morientes. Στο 83′ ο Peter Crouch, ο οποίος έιχε περάσει στο παιχνίδι στην θέση του Fernando Morientes (67′). θα σημειώσει το 0-2 για τους Κόκκινους, για να μειώσουν σχεδόν άμεσα οι γηπεδούχοι με τον Ognjen Koroman (85′). Το γκολ αυτό του συμπαθέστατου ψηλού των Reds, ήταν το 100ο της Ομάδας στη χρονιά και ο σκόρερ ο 21ος που σημείωνε γκολ ερχόμενος από τον πάγκο, που ήταν ρεκόρ Συλλόγου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88′ ο Djibril Cissé από ασίστ του Peter Crouch, το 6ο του διεθνούς Γάλλου επιθετικού επί συνόλου 9 εκτός έδρας εμφανίσεων του μέσα στη χρονιά με τους Reds. Με τη νίκη τους αυτή οι Κόκκινοι συμπλήρωσαν 82 βαθμούς σε χρονιά με 38 παιχνίδια (στο παρελθόν η χρονιά είχε 42 αγωνιστικές), το οποίο ήταν ένα ακόμα ρεκόρ για τον Σύλλογο. Η δε νίκη των Reds ήταν η 11η συνεχόμενη, ρεκόρ που ισοφάρισε το αντίστοιχο από την χρονιά 1988/89 (από τις 18.2.1989 έως τις 11.4.1989).

Το παιχνίδι δεν μεταδόθηκε ζωντανά στην Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool, τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι αυτό live, χάρη στα προηγμένα δορυφορικά συστήματα που διέθετε η Λέσχη εκείνη την εποχή.

Το παιχνίδι στο Fratton Park εκείνο το Κυριακάτικο μεσημέρι παρακολούθησαν 20.240 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Graham Poll.

Στον παρακάτω σύνδεσμο και στο 15′:15″ μπορείτε τα παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα 7/5/2006 Νίκη επί Portsmouth με πολλά κόκκινα ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com