Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος»

Klopp: «Δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος»

Η απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool ήταν εύκολη για εκείνον, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα μπορούσε να βρισκόταν σε καλύτερο ποδοσφαιρικό μέρος.

Ο Klopp είπε για το νέο του συμβόλαιο ως το 2026:

“ Υπάρχει μια φρεσκάδα για εμάς ως σύλλογος – αυτό μου δίνει ενέργεια. Για όσο καιρό είμαι εδώ, οι ιδιοκτήτες μας ήταν απίστευτα αφοσιωμένοι και ενεργητικοί και είναι σαφές ότι αυτή τη στιγμή αυτό ισχύει και για το μέλλον μας. ”

“ Με τον Billy Hogan και τον Julian Ward έχουμε ηγέτες σε όλο τον σύλλογο που είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στην ανανέωση της ομάδας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. ”

“ Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να απαντήσω στην αλήθεια. Η απάντηση ήταν πολύ απλή… Είμαι ερωτευμένος με όλα τα πράγματα εδώ και νιώθω καλά! ”

“ Ο Pep Lijnders είναι ίσως ο κύριος λόγος για αυτό (ανανέωση) – είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά δίνει την ενέργεια – τον ξέρετε, αυτός ο άνθρωπος φλέγεται και η σύνδεσή μας είναι πέρα από το ποδόσφαιρο. Όταν είπε, «Ω, ναι, είμαι μέσα!» ήταν ξεκάθαρο ότι είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις. ”

“ Υπάρχουν τόσα πολλά να αγαπήσεις σε αυτό το μέρος. Ήξερα για αυτό πριν έρθω εδώ, το γνώρισα ακόμα καλύτερα αφού έφτασα και τώρα το ξέρω περισσότερο από ποτέ. ”

“ Μένω για άλλα δύο χρόνια. Όλοι οι βοηθοί μου επίσης, πράγμα που είναι το πιο σημαντικό. «Γιατί;» είναι τώρα το ερώτημα. Επειδή [η γυναίκα μου] η Ulla θέλει να μείνει! Ως καλός σύζυγος, τι κάνεις όταν η γυναίκα σου θέλει να μείνεις; ”

“ Λατρεύω τον σύλλογό μας. Είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι. Αισθάνομαι πραγματικά, πραγματικά τυχερός. ”

“ Που βρισκόμαστε τώρα; Πριν από 6,5 χρόνια, η FSG σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να φέρει έναν Γερμανό φίλο και εδώ είμαστε τώρα. Θα μείνουμε για άλλα δύο, δηλαδή για τέσσερα από τώρα. Ουάου. Είναι πολύς χρόνος στο ποδόσφαιρο. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Ξύπνησα σήμερα το πρωί στις 5.30 και είχα πάρει φωτιά, για να είμαι ειλικρινής. Νιώθω ο εαυτός μου, δεν μπορούσα να εκτιμήσω περισσότερο αυτό που συνέβη τα τελευταία εξίμισι, σχεδόν επτά, χρόνια. ”

“ Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα ξανά ένα μέρος όπου νιώθουμε τόσο ευπρόσδεκτοι και όπου θα είμαι ίσως χρήσιμος και τέτοια πράγματα. Είναι υπέροχο. Ήταν απλώς μια πολύ εύκολη απόφαση, επιτρέψτε μου να το πω. Μερικά πράγματα έπρεπε να διευθετηθούν, αλλά όχι με τον σύλλογο στην πραγματικότητα. Είναι υπέροχο. ”

“ Αυτός ο συνδυασμός εξαιρετικών ανθρώπων και απίστευτα καλών στα πράγματα που κάνουν σε επαγγελματική βάση. Αυτό το κάνει τόσο ευχάριστο να βρίσκομαι εδώ. ”

“ Και πάλι, αυτός είναι ο λόγος που το θέμα της ενέργειας δεν αποτελεί πρόβλημα πια, επειδή δίνουμε ώθηση ο ένας στον άλλον κάθε μέρα και η δουλειά για αυτόν τον σύλλογο είναι πολύ ξεχωριστή. ”

“ Δεν μπορώ να δω καλύτερο μέρος για να είμαι – αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι μόνο η αρχή όπως το περιγράψαμε εσωτερικά. Νιώθουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και είναι ωραίο. ”

“ Θέλω να έρχομαι εδώ κάθε πρωί, να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένος τώρα, αλλά και στο μέλλον. ”

“ Δεν είναι μόνο ότι μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ, αλλά νιώθω τεράστια ευθύνη για τα πάντα εδώ, επομένως είναι απλώς μέρος της συμφωνίας. ”

“ Όταν λήξει αυτό το συμβόλαιο, τότε, όποτε γίνει αυτό, θα είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος χρόνος μου σε ποδοσφαιρικό σύλλογο ως προπονητής τουλάχιστον. Αυτό είναι μεγάλο. Όταν το ακούω τώρα, με κάνει επίσης περήφανο – και δεν νιώθω συχνά έτσι. ”

Για τη συμβολή της γυναίκας του:

“ Καθόμασταν στο τραπέζι της κουζίνας με την Ulla και είπε: «Δεν μας βλέπω να φεύγουμε το 2024». Όταν το ξεκίνησε αυτό, σκέφτηκα, ας το σκεφτώ και όταν το σκέφτηκα, τότε ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να κάνω μια ακόμη πολύ σημαντική συζήτηση και αυτή ήταν αυτή με τον Pep Lijnders. ”

“ Στην τελευταία επέκταση συμβολαίου, είπα ότι το 2024 θα ήταν το τέλος, τότε ήταν στην πραγματικότητα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και το πιο σημαντικό συμβόλαιο στη ζωή μου που υπέγραψα είναι αυτό με τον Ulla. ”

“ Η Ulla, απλά της αρέσει εδώ. Αν έλεγε, «Ειλικρινά, μου αρέσει το ποδόσφαιρο και μου αρέσει να το βλέπω, αλλά πραγματικά θέλω να πάω σπίτι», τότε θα πηγαίναμε, αυτή είναι η αλήθεια. Το ξεκίνησε και εδώ είμαστε. ”

Για το νέο του τραγούδι από τους Red Fans:

“ Λατρεύω το τραγούδι, αλλά εξακολουθώ να δυσκολεύομαι με το γεγονός ότι είναι μόνο για μένα. Δεν είμαι το κύριο πρόσωπο, οι παίκτες παίζουν, αν τραγουδάς όλη την ώρα το όνομά μου, πάλι δεν θα παίξω. Αλλά μου αρέσει το τραγούδι, είμαι πολύ , πολύ, πολύ ευγνώμων. Είναι όλα καλά. ”

“ Τώρα ελπίζω στο μέλλον να βγουν άλλα τραγούδια, νέα τραγούδια και μετά να τα ανακατέψουμε λίγο περισσότερο. Συνήθως δεν ακούω πραγματικά τα τραγούδια. Αλλά με αυτό είναι διαφορετικά, το ακούω συνεχώς, είναι πραγματικά στο αυτί μου. Αλλά όποιος το έγραψε, τον ευχαριστώ πολύ! ”

Για το AXA Training Centre:

“ Το νέο προπονητικό κέντρο είναι ένα υπέροχο σπίτι για εμάς, όπως και το γεγονός ότι το Anfield θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο σύντομα με την επέκταση της Anfield Road, ανυπομονώ για αυτό. ”

“ Είμαστε ένας σύλλογος που κινείται συνεχώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουμε, έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το πώς προσπαθούμε να το πετύχουμε. Είναι πάντα μια εξαιρετική θέση για να ξεκινήσεις. ”

Για το μέλλον:

“ Πάμε για όλα, τα παιδιά μοιάζουν σαν να μην πρόκειται να σταματήσουν ποτέ, κυριολεκτικά. Είναι απολύτως καλό να είσαι Κόκκινος (Red) αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό, όλοι το εκτιμούμε και όλοι το αγαπάμε. ”

Ο Jürgen Klopp πριν την έναρξη του Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com