Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μάχη με Real για Tchouameni – ενδιαφέρον για Bellingham

Μάχη με Real για Tchouameni – ενδιαφέρον για Bellingham

Πέρα από τα χαρμόσυνα νέα της ανανέωσης του συμβολαίου του Jürgen Klopp, η χθεσινή ημέρα μας παρείχε και ορισμένα μεταγραφικά update, όσο αφορά το ενδιαφέρον της Liverpool για τους Aurelien Tchouameni και Jude Bellingham.

Σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times, η ομάδα ενδιαφέρεται για την προσθήκη τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου το φετινό καλοκαίρι και στη λίστα της είναι τόσο ο Γάλλος διεθνής της AS Monaco, όσο και ο Άγγλος άσος της Borussia Dortmund.

Οι Reds είναι στο κόλπο της απόκτησης του Tchouameni από την Monaco, όπως σας ενημερώσαμε  πριν από τρεις ημέρες, όμως δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, αφού τον ποδοσφαιριστή θέλει και η Real Madrid.

Όπως έχουν αποκαλύψει τα Γαλλικά μέσα, η Liverpool έχει ήδη βρεθεί σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο απόκτησης του, όμως δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα υπέρογκο ποσό για να τον κάνει δικό της και θα στραφεί σε άλλες λύσεις, σε περιπτώσεις που οι απαιτήσεις της Monaco κριθούν ως παράλογες.

Όσο αφορά την περίπτωση του Bellingham, το Κόκκινο ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε επίσης από τον Paul Joyce, ωστόσο ο ταλαντούχος κεντρικός δύσκολα θα αποχωρήσει από το Signal Iduna Park το φετινό καλοκαίρι.

Αρέσει στους Reds ο Aurelien Tchouameni της Monaco.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com