Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς»

Origi: «Χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς»

Ο Divock Origi ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά σε Merseyside Derby ανάμεσα σε Liverpool και Everton στο Anfield.

Ο Βέλγος μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, όμως έχει πάντα τον τρόπο να κάνει τη διαφορά κόντρα στους Toffees.

Ο Div χθες το απόγευμα πέρασε ως αλλαγή και είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Robertson, σκοράροντας το δεύτερο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο επιθετικός για τα 6 γκολ του κόντρα στην Everton είπε:

“ Είναι ένα ωραίο ρεκόρ. Όταν βγαίνω στο γήπεδο σκέφτομαι απλά πως θα δημιουργήσω ευκαιρίες και πως θα παίξει ποδόσφαιρο. Σήμερα το χρειαζόμασταν. ”

“ Ήταν δύσκολο, αλλά γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολα τα τελευταία μας παιχνίδια. Τελικά πήραμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Για τη συμμετοχή του στο πρώτο γκολ:

“ Νομίζω ήταν η πρώτη μου επαφή. Ήταν μια καλή σέντρα και έπειτα ήρθε ο Robbo με ένα ωραίο τελείωμα. Το χρειαζόμασταν. ”

Αν υπήρξε ανακούφιση μετά τη λήξη του αγώνα:

“ Όχι, μπορώ να πω ότι δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος δουλέψαμε για τους τρεις πόντους. ”

“ Είναι ένα ωραίο συναίσθημα, γιατί έχουμε ένα καλό momentum. Γνωρίζουμε όμως πως έχουμε πολλά παιχνίδια που έρχονται, οπότε τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς μας. ”

Divock Origi και Mo Salah πανηγυρίζουν το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com