Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Καταπληκτικό συναίσθημα το πρώτο γκολ μπροστά στο Kop!»

Robertson: «Καταπληκτικό συναίσθημα το πρώτο γκολ μπροστά στο Kop!»

O Andy Robertson είχε σκοράρει 6 γκολ για λογαριασμό της Liverpool στην Premier League πριν το χθεσινό, κανένα όμως μπροστά στο Kop.

Το αριστερό full-back των Reds άνοιξε το σκορ στο Merseyside Derby, εκμεταλλευόμενος την υπέροχη ασίστ του Mo Salah, ο οποίος είχε προηγουμένως συνεργαστεί με τον Divock Origi.

Μιλώντας στο liverpoolfc.com, o Σκωτσέζος μίλησε για το συναίσθημα του να σκοράρει επιτέλους μπροστά στους «οργανωμένους» της ομάδας μας, αναφερόμενος όμως πρώτα στα προβλήματα πού προκάλεσαν σε αυτόν και στους συμπαίκτες του οι Toffees:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Κατά κάποιο τρόπο, ξεκινήσαμε να παίζουμε το δικό τους παιχνίδι αντί για το δικό μας. Υπήρχαν πολλά ‘σπασίματα’ (breakages) στο παιχνίδι. Πολλοί παίκτες μας έβγαιναν μαζί μπροστά, τέτοια πράγματα.»

«Έχω βρεθεί σε μάχη για αποφυγή υποβιβασμού και ξέρω πώς είναι. Έπρεπε να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε ποδόσφαιρο, να είμαστε υπομονετικοί, να δημιουργήσουμε φάσεις, και ευτυχώς το κάναμε. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε πολύ καλύτερα το παιχνίδι.»

  • Για το πόσο σημαντικό ήταν ο Robertson και οι υπόλοιποι Reds να δείξουν υπομονή:

«Η υπομονή ήταν κλειδί. Προφανώς, ερχόμενοι στο παιχνίδι ήξεραν ότι βρίσκονται στην τελευταία τριάδα. Αυτό αλλάζει πράγματα. Παλεύουν για κάθε πόντο, οπότε ξέραμε ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.»

«Ουσιαστικά δε δημιουργήσαμε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε αυτά πού θέλαμε. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο υπομονετικοί, και έτσι προέκυψαν δύο γκολ.»

  • Τέλος, για το πρώτο του γκολ μπροστά στο Kop, αλλά και για την καθοριστική παρέμβασή του μέσα στη μικρή περιοχή μετά από ένα επικίνδυνο γύρισμα του Dele Alli μετά το 1-0, o Robbo είπε:

«Ο Dele έκανε καλή δουλειά και βρέθηκε στην περιοχή μας, όμως όταν βρίσκεσαι εκεί δε μπορείς να κάνεις πολλά. Σκέφτηκα ότι θα ‘σπάσει’ τη μπάλα προς τα μέσα, οπότε απλά βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, έβαλα το πόδι μου και καθάρισα τη φάση.»

«Οι κεφαλιές στο δεύτερο δοκάρι είναι σπάνιες! Ήταν το πρώτο μου γκολ μπροστά από το Kop, οπότε ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Είμαι ικανοποιημένος με όλες τις συνεισφορές μας σήμερα (σ.σ. χθες). Ήταν μία μεγάλη βδομάδα, από την οποία βγήκαμε αλώβητοι. Τώρα έρχεται ακόμα μία τεράστια βδομάδα.»

O Andy Robertson πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ μπροστά στο Kop!
O Andy Robertson πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ μπροστά στο Kop!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com