Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Calvin Ramsay

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Calvin Ramsay

Τον 18χρονο Calvin Ramsay φέρεται να εξετάζει για τη θέση του δεξιού μπακ η Liverpool εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τον Christian Falk, έγκυρο δημοσιογράφο της γερμανικής Build, ο Jurgen Klopp είναι θαυμαστής του Σκωτσέζου ακραίου οπισθοφύλακα και θα κινηθεί για την απόκτησή του, ως μια έξτρα επιλογή πίσω από τον Trent Alexander-Arnold.

Ο Ramsay είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Aberdeen, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 έχει κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο Pittodrie. Το ξεπέταγμά του στην ομάδα της cinch Premiership είναι εντυπωσιακό, με ένα γκολ και εννέα ασίστ σε 31 μόλις επαγγελματικές συμμετοχές.

Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως μια μίξη μεταξύ των Robertson και TAA, με πολύ δυναμισμό αλλά και υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης. Είναι δέκα φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σκωτίας, ενώ πολλοί λένε πως η κλήση του στην Ανδρών δεν θα αργήσει, ειδικά με τη τάση του ομοσπονδιακού τεχνικού να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι απαιτήσεις της Aberdeen θα φτάσουν σύμφωνα με δημοσιεύματα περίπου τις 5.000.000 λίρες, με τη Liverpool να ηγείται της κούρσας για την υπογραφή του ανάμεσα σε ομάδες της Premier League και της Serie A.

O Ramsay σε προπόνηση με την Κ21 της Σκωτίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com