Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι κόντρα στη United»

Fabinho: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι κόντρα στη United»

Δηλώσεις στο site του συλλόγου έκανε ο Fabinho, μιλώντας τόσο για τη μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στη Manchester United και την πολύ καλή απόδοση που είχαν οι Reds.

Ο μέσος για τη νίκη με 4-0 είπε:

“ Πλέον, παίζουμε μόνο σημαντικά παιχνίδια. ”

“ Ασφαλώς και οι τρεις βαθμοί είναι πάντα σημαντικοί, όμως εμείς προσπαθούμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, θέλουμε να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μας, να είμαστε στην υψηλότερη ένταση και να παίζουμε με ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, γιατί έχουμε ποιότητα ως ομάδα. ”

“ Αν δεν ήταν τέλειο, τότε ήταν ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι από εμάς. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και για τους οπαδούς μας, οπότε ήταν σημαντικό να κάνουμε μια τέτοια εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα, όπως η United. Ήταν πολύ καλό για εμάς και για την ψυχολογία μας. ” Είπε ο Fabinho.

“ Ήταν μια πραγματικά καλή εμφάνιση από όλους. Από την αρχή του αγώνα βγάλαμε την ένταση που θέλαμε να βγάλουμε. ”

“ Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Με την μπάλα στα πόδια ήμασταν υπομονετικοί, με αρκετή ποιότητα. Ανακτήσαμε πολλές μπάλες στο επιθετικό κομμάτι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Έπειτα, θεωρώ πως το 4-0 είναι ένα δικαιολογημένο σκορ από την εμφάνιση που κάναμε. ” Ολοκλήρωσε ο διεθνής άσος.

Η Liverpool νίκησε εύκολα την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com