Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Είμαστε εκεί που θέλουμε»

Gomez: «Είμαστε εκεί που θέλουμε»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας έκανε ο Joe Gomez, μετά την επικράτηση των Reds με 2-0 επί της Watford το μεσημέρι του Σαββάτου, τονίζοντας πως η ομάδα βρίσκεται εκεί ακριβώς που θέλει.

Ο αμυντικός για την απόδοση του δήλωσε:

“ Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να εφαρμόσω τον εαυτό μου εδώ και ελπίζω να αποκομίσω τα οφέλη από αυτό. Φυσικά, είναι μια φιλοδοξία [το να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο], αλλά το κύριο πράγμα είναι να εφαρμόσω τον εαυτό μου στη Liverpool και να δω τι θα βγει από αυτό. ”

Για τη θέση της ομάδας:

“ Είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, παλεύοντας για όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει να κάνει με την υπερανάλυση, [είναι] απλώς να το παίρνουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωνόμαστε κάθε εβδομάδα στους αγώνες που έρχονται. ”

“ Ξέρουμε ότι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία (αν κατακτήσει και άλλους τίτλους η ομάδα), ελπίζουμε να είμαστε επιτυχημένοι σε όλες τις διοργανώσεις. Νομίζω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να μην το δούμε ότι έχουμε κάτι να χάσουμε, είναι το παν να κερδίσουμε. ”

“ Είναι απλώς να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να προσπαθούμε να δουλέψουμε συλλογικά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς,. Σήμερα υπήρχαν ευκαιρίες, νομίζω ότι τις χρησιμοποιήσαμε καλά και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. ” Είπε ο Gomez.

“ Ο Jota μου είπε στα αποδυτήρια πως θα δώσω ασίστ, οπότε ίσως το ήξερε! ”

Ο Joe Gomez έφτιαξε το γκολ του Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com