Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πάντα θέλαμε να φτάσουμε στο Wembley»

Klopp: «Πάντα θέλαμε να φτάσουμε στο Wembley»

Η Liverpool πάντα επιδίωκε να φτάσει στο Wembley και ποτέ δεν υποτίμησε τα εγχώρια κύπελλα, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με την Nottingham Forest για τον προημιτελικό του FA Cup.

Ο Γερμανός μίλησε για το πως βλέπει η ομάδα τα δύο κύπελλα:

“ Δεν άλλαξα, πάντα ήθελα να πάω στο Wembley, απλά δεν συνέβη. ”

“ Είναι ωραίο να το λες. Ένας ωραίος τρόπος να το περιγράψω. Αλλά στον πρώτο χρόνο χάσαμε από τη West Ham στην παράταση, είμαι πολύ σίγουρος; Αυτό δεν ήταν πολύ κακό. Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που κάποιος αμφισβητεί τη στάση μου. ”

“ Συνήθως αμφισβητούν τις τεχνικές μου ικανότητες και τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν αμφισβητούν τη στάση μου. Αλλά όχι, η στάση μου δεν άλλαξε, καθόλου. Εάν κοιτάξετε την ιστορία μου στη Γερμανία, τους περισσότερους τελικούς τους έχασα. ”

“ Λοιπόν, προφανώς, όταν έχεις διαθέσιμους παίκτες, όπως και για τις δύο διοργανώσεις σε αυτήν την περίπτωση, ή τρεις διοργανώσεις σε αυτήν την περίπτωση, τότε είναι εντάξει, τότε μπορείς να το κάνεις. Εάν όχι, πρέπει να κάνεις αλλαγές όπου οι άνθρωποι σκέφτονται «Γιατί» το κάνει αυτό; ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Επειδή επιστρέφουμε στην ουσία, με όλες μου τις γνώσεις ζητάω πάρα πολλά από τους παίκτες, αλλά είναι μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά τους βγάζω, γιατί δεν πρέπει να είναι στην κατάσταση που έχουν να παίξουν καλά ξανά. ”

“ Αυτό είναι και γι’ αυτό είχαμε αλλαγές. Το είπαμε και πριν, δεν είναι ότι θέλω να πω ότι ήμασταν πάντα άτυχοι, αλλά δεν είχαμε πάντα και την καλύτερη κλήρωση. Δεν είναι ότι πιστεύαμε, «Ω, ας πάμε στην Chelsea εκτός έδρας και ας παίξουμε στη United εκτός έδρας. ”

Μοναδικός στόχος η επιστροφή στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com