Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cooper: «Είναι υπέροχη η Liverpool»

Cooper: «Είναι υπέροχη η Liverpool»

Η Nottingham Forest ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την υπέροχη Liverpool στον προημιτελικό του FA Cup, όπως την χαρακτήρισε ο Steve Cooper στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για το FA Cup από τον μοιραίο ημιτελικό του 1989 στο Hillsborough.

Ο Cooper δήλωσε αναφορικά με τον αγώνα:

“ Το έχουμε απολαύσει μέχρι στιγμής. Φυσικά ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς την Κυριακή και πραγματικά ανυπομονούμε για αυτό. ”

“ Η Liverpool είναι υπέροχη για να την βλέπεις, ειδικότερα από τότε που την ανέλαβε ο Jürgen και νομίζω πως όλοι έχουμε θαυμάσει τον τρόπο παιχνιδιού της και τους τίτλους που έχει κερδίσει. Γνωρίζουμε πως είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

“ Εξακολουθούμε να ψάχνουμε την επιτυχία στη διοργάνωση, αλλιώς ποιος ο λόγος να πιστέψουν οι παίκτες τα όσα τους λέω; Αυτό σημαίνει πως θα εστιάσουμε στο τι θα κάνουμε εμείς, γνωρίζοντας παράλληλα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε επιτυχημένοι.”

“ Νομίζω πως όλοι είναι ενθουσιασμένοι που θα είναι στην πόλη η Liverpool και για τον αγώνα. Είμαστε ευγνώμων που είναι στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε μια καλή απόδοση στο γήπεδο. ” Είπε ο Cooper.

Να πάρει άλλη μια πρόκριση στο FA Cup θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com