Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι απαραίτητες οι 5 αλλαγές»

Klopp: «Είναι απαραίτητες οι 5 αλλαγές»

Στην αναγκαιότητα και στη σημασία των πέντε αλλαγών που δεν υπάρχουν ακόμη στην Premier League αναφέρθηκε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν τη σημερινή αναμέτρηση με τη Norwich.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Γερμανός:

“ Πέντε αλλαγές – είναι απαραίτητο για το μέλλον. Το ξέραμε ήδη, αλλά τουλάχιστον για το μέλλον γιατί πρέπει να φροντίσουμε να δώσουμε στους παίκτες την ευκαιρία να εξοικονομήσουν ενέργεια, επειδή δεν μπορούν να το κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Ναι σίγουρα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι καλό που ρώτησες γιατί στην υπέροχη εφημερίδα σου για την οποία εργάζεσαι (Daily Mail), ένα από τα παιδιά σας είχε πει ότι τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί θέλεις να έχεις πέντε αλλαγές λόγω της διαφοράς που μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις καταστάσεις σε σχέση με άλλες ομάδες. ”

“ Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που κερδίζει τα λεφτά του μιλώντας για ποδόσφαιρο εξακολουθεί να μην το καταλαβαίνει. Ειλικρινά σε μια τέτοια κατάσταση – να έχεις ένα πλεονέκτημα τακτικής; Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό – απολύτως καμία! Αυτό είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσει κάθε προπονητής. ”

“ Αν παίξεις –παίξαμε πριν από δύο εβδομάδες με την Burnley– και η Burnley, θα έχει προβλήματα με τραυματισμούς αυτή τη στιγμή, αλλά θα μπορούσε επίσης να [κάνει] πέντε αλλαγές. Έτσι είναι. Έτσι, όταν μπαίνει ένας νέος παίκτης, μας φέρνει προβλήματα, τέτοια πράγματα. ”

“ Τώρα έχουν προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, αλλά αν δεν το έχεις αυτό, και έχεις πάντα παίκτες εκεί έξω, μπορείς να μοιραστείς την ένταση της κατάστασης πολύ καλύτερα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Κάποιος άλλος λέει ξανά «Το θέλουμε γιατί έχετε ένα πλεονέκτημα»… αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συζητείται ακόμα έτσι. Αυτός είναι ο λόγος που σε αυτή τη χώρα δεν είμαστε ακόμα… τα πράγματα είναι σε όλες τις άλλες χώρες στον κόσμο αρκετά καλά. ”

“ Δεν κάνει τη Bayern να βρεθεί είκοσι βαθμούς μπροστά από άλλες ομάδες ή οτιδήποτε άλλο ή στην Ιταλία ή ξαφνικά οι καλύτερες ομάδες να ξεφεύγουν – αυτό δεν συμβαίνει. Είναι πολύ σκληροί αγώνες. ”

“ Αλλά το να είμαστε πίσω σε αυτή τη χώρα, και να σκέφτονται «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό τους βοηθά», και δεν μπορώ να το δω αυτό μας βοηθά. Η Crystal Palace, με τους επιθετικούς που έχει, θα μπορούσε να αλλάζει και στις τρεις [θέσεις] σε κάθε παιχνίδι. ”

“ Θα είχαμε το 20% των τραυματισμών που έχουμε τώρα γιατί τώρα τους πιέζουμε [και λέμε] «Παίξτε ξανά, παίξτε ξανά, παίξτε ξανά». Ναι, γιατί πρέπει να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πρέπει να το κάνουμε έτσι. ”

“ [Αυτό] σημαίνει ότι έχουμε τρεις παίκτες που είναι προφανώς στο γήπεδο για διαφορετικούς λόγους μετά από μια πολύ έντονη περίοδο. Όπως ο Fab, έπαιξε για τη Βραζιλία, επέστρεψε αμέσως και έχεις τρεις παίκτες εκεί έξω και μπορείτε να τους φέρεις για φρέσκα πόδια. ”

“ [Μπορείς] να σώσεις έναν από έναν τραυματισμό. Αυτός είναι ο λόγος και τίποτα άλλο. Θα ήταν πολύ ευγενικό αν μπορούσατε να σταματήσετε να το συζητάτε σε άλλο επίπεδο γιατί απλά δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε. ”

“ Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι πλεονέκτημα από τακτικής άποψης. Απλώς εσύ και μερικοί άλλοι σκέφτεσαι, «Γι’ αυτό το θέλουν… Ο Klopp θέλει πέντε αλλαγές γιατί μετά μπορεί να φέρει αυτά τα παιδιά». Καμία σχέση με αυτό. ”

Ο Luis Diaz έχει μόλις περάσει ως αλλαγή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com