Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η λίστα της Liverpool για το Champions League

Η λίστα της Liverpool για το Champions League

Την λίστα της για την φάση των knockout του Uefa Champions League ανακοίνωσε η Liverpool, με τον Luis Diaz να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή και τον Nat Phillips να μένει εκτός.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ αποκτήθηκε από την Porto και έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση με τους Reds, ενώ ο Nat Phillips παραχωρήθηκε δανεικός στη Bournemouth και θα ολοκληρώσει την σεζόν στο πρωτάθλημα της Championship.

Οι Reds επανέρχονται στη δράση της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την επόμενη Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας την Inter στο Μιλάνο για τους «16».

Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν μέχρι και 25 ποδοσφαιριστές στη λίστα Α’, ενώ στη λίστα Β’ μπορούν να δηλωθούν όσοι παίκτες επιθυμεί η κάθε ομάδα, αρκεί να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Αναλυτικά η λίστα των Reds:

Λίστα Α’: Alisson, Adrian, Kelleher, Van Dijk, Konate, Gomez, Τσιμίκας, Robertson, Matip, Alexander-Arnold, Fabinho, Thiago, Milner, Keita, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Firmino, Mane, Salah, Minamino, Jota, Diaz, Origi.

Λίστα Β’: H. Davies, N. Williams, Norris, Quansah, Chambers, Koumetio, Jones, Dixon-Bonner, Beck, Corness, Morton, Woltman, Bradley, Balagizi, Blair, Cannonier

Η Liverpool πέρασε πρώτη από τον δεύτερο όμιλο του Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com