Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν απέκλεισε ντεμπούτο Diaz την Κυριακή ο Klopp

Δεν απέκλεισε ντεμπούτο Diaz την Κυριακή ο Klopp

Δουλειά έπιασε την Παρασκευή στο AXA Training Centre ο Luis Diaz με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Jürgen Klopp δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ο Κολομβιανός το ντεμπούτο του στην αυριανή αναμέτρηση.

Οι Reds το μεσημέρι (14:00 Ελλάδος) της Κυριακής υποδέχονται την Cardiff στο Anfield για το FA Cup και ο συγκεκριμένος αγώνας θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανικός για το ντεμπούτο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας.

Ο Jürgen Klopp δήλωσε σχετικά:

“ Ας ρίξουμε μια ματιά. Δεν θα έλεγα όχι γιατί θα ενθουσιαζόμουν και εγώ επίσης. Λίγα λεπτά σε ένα sold out Anfield είναι ωραία, αλλά ας το δούμε. ”

“ Δεν ξέρω. Αν μπορούσε να ήταν εδώ χθες και να μπορούσε να είχε προπονηθεί λίγο, θα το σκεφτόμουν σίγουρα. Οπότε τώρα δεν ξέρω. Δώσε μου ένα δευτερόλεπτο να τον συναντήσω και να τον ρωτήσω πώς ήταν οι τελευταίες του δύο τρεις μέρες! ”

“ Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στο Παρίσι και να περιμένεις τα χαρτιά και τέτοια πράγματα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής σου, δεν σε βοηθάει στην ανάκαμψη από μια έντονη περίοδο που είχε και δύο παιχνίδια για την Κολομβία και τόσο τεράστια ταξίδια. ” Απάντησε ο Γερμανός τεχνικός.

Έπιασε δουλειά από την Παρασκευή ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com