Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη μεταγραφή του Carvalho η Liverpool!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη μεταγραφή του Carvalho η Liverpool!

Απίστευτο κι όμως 100%… Liverpool! Ο Fabio Carvalho ΔΕΝ είναι παίκτης των κόκκινων, αφού δεν πρόλαβαν οι ομάδες τη διορία για τη λήξη των μεταγραφών!

Όλα είχαν συμφωνηθεί, ο παίκτης είχε περάσει ιατρικά και είχε υπογράψει το συμβόλαιο, όμως οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν να καταθέσουν τα έγγραφα στην ώρα τους και έτσι η μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα τις τελευταίες 24 ώρες έπεσε στο κενό!

Στη Premier League υπάρχει το δικαίωμα να καταθέσουν ειδικό έγγραφο οι ομάδες, το οποίο αποδεικνύει ότι η συμφωνία είχε επέλθει πριν τις 11 τα μεσάνυχτα και άρα τους δίνεται ειδική άδεια για να γίνει η μεταγραφή μετά από αυτή την ώρα. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Carvalho θα γυρνούσε ως δανεικός στη Fulham και ως εκ τούτου θα έπρεπε να κατατεθεί ανάλογο έγγραφο και στην EFL για εκ νέου εγγραφή του παίκτη στο ρόστερ των Whites.

Δυστυχώς για την Liverpool, τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει στην EFL και άρα η προσπάθεια έπεσε στο κενό.

Οι δύο ομάδες μπορούν να υπογράψουν προσύμφωνο για το καλοκαίρι, όμως αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που μπορεί να συζητηθεί πιο μετά στη σεζόν.

Αυτό που βγαίνει ως πληροφορία από τους δημοσιογράφους αυτή την ώρα είναι πως η διάθεση των τριών πλευρών είναι να κινηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση, όμως επαναλαμβάνουμε πως είναι ακόμα νωρίς. Η αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του deal, όμως, είναι μεγάλη στο κόκκινο στρατόπεδο.

Η Liverpool τώρα μπορεί ή να τα βρει με την Fulham εξωδικαστικά τώρα και να πάρει το παίκτη τον Ιούλιο, ή να ρισκάρει να αφήσει μέχρι τότε την υπόθεση, να μπει στο μεταγραφικό μπρα-ντε-φερ με ομάδες όπως η Real Madrid και η Borussia Dortmund και, αν πάρει τον παίκτη, να πάει η υπόθεση σε δικαστήριο όπως είχε συμβεί με τον Harvey Elliott το καλοκαίρι του 2019.

Δεν θα ενταχθεί από τώρα στους Reds o Carvalho..
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com