Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλα καλά με τον Mane που σκόραρε και χτύπησε στο κεφάλι

Όλα καλά με τον Mane που σκόραρε και χτύπησε στο κεφάλι

Πρωταγωνιστής ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι της Σενεγάλης ο Sadio Mane, καθώς σκόραρε κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Την Τρίτη η Σενεγάλη αντιμετώπισε το Πράσινο Ακρωτήρι για την φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τον επιθετικό των Reds να έχει δοκάρι στο πρώτο μέρος, πριν συγκρουστεί με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηρίου, Vozinha, αποκομίζοντας το πρώτο χτύπημα του στο κεφάλι.

Ο επιθετικός των Reds θα έπρεπε να αντικατασταθεί, όμως αυτό δεν έγινε και μερικά λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόραρε για το 1-0 της Σενεγάλης με ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Λίγες στιγμές αργότερα ο Sadio δέχθηκε ένα ακόμη χτύπημα στο κεφάλι και εν τέλει αντικαταστάθηκε από τον Dieng, εμφανώς ζαλισμένος και επηρεασμένος από την δεύτερη σύγκρουση του.

Ο Dieng σημείωσε το δεύτερο γκολ της Σενεγάλης στο 90’, με το οποίο η χώρα κλείδωσε και τυπικά την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα θετικά νέα, είναι πως ο Sadio Mane είναι καλά και δεν αποκόμισε κάποιον σοβαρό τραυματισμό, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram.

Την Τετάρτη είναι η σειρά του Mo Salah να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά, αντιμετωπίζοντας την Ακτή Ελεφαντοστού

Όλα καλά με τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com