Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε»

Klopp: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε»

Στην έδρα της Crystal Palace δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα η Liverpool, θέλοντας να συνεχίσει να κερδίζει, όπως ανέφερε και ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Οι Reds παραμένουν στην διεκδίκηση του τίτλου, μετά και την χθεσινή ισοπαλία της Manchester City, ωστόσο θα πρέπει να είναι σχεδόν αλάνθαστοι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν η ομάδα μπορεί να πιάσει την Manchester City:

“ Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε αγώνες ποδοσφαίρου – δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα στραβοπάτημα ή να επηρεάσουμε ένα στραβοπάτημα της City. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να επηρεάσουμε είναι η απόδοσή μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες ποδοσφαίρου μπορούμε.”

“ Η διαφορά είναι 11 βαθμοί με ένα παιχνίδι λιγότερο (η συνέντευξη έγινε την Παρασκευή) – αν κάτσω εδώ και πω «μπορώ να ορκιστώ ότι θα τους πιάσουμε» θα ήταν τρελό, και αν καθόμουν εδώ και σου έλεγα ότι δεν προσπαθούμε καν, θα ήταν επίσης τρελό. ”

“ Το έχουμε ξανακάνει – γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο – κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες ποδοσφαίρου. Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο γιατί υπάρχει μία θέση που δίνει τον τίτλο, άλλα 3 εισιτήρια για το Champions League. ”

Για το διπλό στο Λονδίνο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com