Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το διπλό στο Emirates και την πρόκριση στον τελικό

Ο Klopp για το διπλό στο Emirates και την πρόκριση στον τελικό

Χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από το διπλό της ομάδας του στο Emirates επί της Arsenal και την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup, για πρώτη φορά μετά το 2016.

Ο Γερμανός μίλησε για τον Trent:

“ Ήταν εξαιρετικός. Είχαμε τόσες πολλές τέτοιες εμφανίσεις απόψε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα της Arsenal. Δεν είχαμε πολλές επιλογές να αλλάξουμε. Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν πραγματικά ξεχωριστό. ”

“ Το δεύτερο γκολ, δεν νομίζω ότι κανείς είδε τον Jota ελεύθερο, παρά μόνο ο Trent. Αμύνθηκε επίσης καλά με τις μπαλιές πίσω, οπότε είναι πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση. Έπρεπε να είμαστε ξύπνιοι και έπρεπε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στα πρώτα 10 δεν μου άρεσε η εμφάνιση μας, αλλά μετά φανήκαμε ευέλικτοι. ”

Για το Carabao Cup:

“ Είναι αλήθεια πως δεν είχε πάντα σημασία για εμάς. Η κατάσταση είναι πάντα γύρω από το ποιος είναι διαθέσιμος. Πρέπει να λάβουμε υπόψη πολλά πράγματα και χρειαζόμαστε τύχη σε συγκεκριμένες στιγμές, πάντα είχαμε δύσκολες κληρώσεις από νωρίς. ”

“ Δεν μπορούσαμε πάντα να παρατάξουμε μια ομάδα Premier League 3 ημέρες πριν από άλλο αγώνα. Θέλουμε να πάμε για τα πάντα. Όταν θα είμαστε εκεί τον Φεβρουάριο, θα τα δώσουμε όλα. Το ίδιο θα κάνει και ο αντίπαλος. ”

Για τον Robertson:

“ Για μένα, ναι [είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στη χώρα], αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βλέπετε τις καταστάσεις όταν έχει την μπάλα, την επιθυμία και την άμυνα. ”

“ Ήταν ήδη ένα τεράστιο ταλέντο όταν ήρθε, αλλά δεν ήταν τέλειος αμυντικός, τώρα έχει το πλήρες πακέτο. ”

Για την επιστροφή της ομάδας στο Wembley:

“ Είναι υπέροχο! Έχει περάσει καιρός – είμαστε πολύ χαρούμενοι γι ‘αυτό. Η διάθεση στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική. Προσπαθούμε ό,τι μπορούμε και αυτό που έκαναν τα παιδιά απόψε ήταν ξεχωριστό. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Jota:

“ Σκοράραμε δύο εξαιρετικά γκολ απόψε με τον Diogo. ”

“ Ήμασταν απόλυτα πεπεισμένοι όταν τον αποκτήσαμε ότι ήταν ο σωστός παίκτης. Από τότε που ήρθε εδώ, έχει μετατραπεί σε επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και αυτό είναι πολύ χρήσιμο. ”

Αν είχε να αποδείξει κάτι η ομάδα:

“ Δεν είχαμε τίποτα να αποδείξουμε. Ήρθαμε ισόπαλοι στην έδρα μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι, το να παίζουμε κόντρα σε δέκα παίκτες και κόντρα σε ένα χαμηλό μπλοκ είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι απόψε. ”

Για τον τελικό:

“ Έχουμε λίγο χρόνο. Πολύ χρόνος – είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα αφορά δύο Γερμανούς προπονητές. Αντιμετωπίζουμε την Chelsea – αυτό είναι εντάξει. Θα το δοκιμάσουμε. ”

Για τις κατακτήσεις τίτλων:

“ Θα σκεφτούμε πως θα προσεγγίσουμε τον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους οπαδούς μας που έχουν την ευκαιρία να πάνε στο Wembley και να μας δουν πιθανώς να κερδίζουμε. Αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε πριν σκεφτούμε να πανηγυρίσουμε. ”

Επιστρέφει στο Wembley η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com