Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Neco Williams ζήτησε να φύγει από τη Liverpool»

«Ο Neco Williams ζήτησε να φύγει από τη Liverpool»

Την επιθυμία του να φύγει από την Liverpool κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξέφρασε ο Neco Williams, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας έχει πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ξεκινήσει βασικός σε τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια.

Η φετινή του απόδοση ειδικότερα στους αγώνες του Carabao Cup κόντρα σε Preston και Leicester, όμως ο ίδιος θεωρεί πως αν εξακολουθεί να αγωνίζεται ελάχιστα, θα χάσει την θέση του στην εθνική και δεν θα ξεκινήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ εναντίον της Αυστρίας τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το Sky, ο Ουαλός ζήτησε από την ομάδα να παραχωρηθεί μέσα στον μήνα και θα ήθελε η Liverpool να σεβαστεί την επιθυμία του να θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το πλάνο των Reds είναι να μην παραχωρήσουν κανέναν παίκτη της πρώτης ομάδας τον Ιανουαρίου (εκτός του Nat Phillips), όπως είχε δηλώσει προ ολίγων εβδομάδων ο Jürgen Klopp.

Τα δεδομένα θα μπορούσαν όμως να αλλάξουν, αν ο ίδιος ο Neco Williams θελήσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το Sky Sports προσθέτει πως η Liverpool καταλαβαίνει την στάση του ποδοσφαιριστή και δεν θα απέρριπτε μια καλή πρόταση για την παραχώρηση του.

Αναμένουμε τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

O Neco Williams σε φιλικό προετοιμασίας.
O Neco Williams φέρεται να θέλει να αποχωρήσει. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com