Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Όλο μου το σώμα ένιωσε την ατμόσφαιρα του Anfield!»

Kelleher: «Όλο μου το σώμα ένιωσε την ατμόσφαιρα του Anfield!»

Για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια, ο Caoihmin Kelleher είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους πρόκρισης της Liverpool στο Carabao Cup.

Μετά το προπέρσινο παιχνίδι με την Arsenal, όπου με τις αποκρούσεις του έδωσε στην ομάδα μας την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Ιρλανδός έκανε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στις εκτελέσεις των Luke Thomas και Ryan Bertrand, οι οποίες μαζί με τα εύστοχα χτυπήματα των συμπαικτών του έδωσαν στους παίκτες του Klopp την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του τερματοφύλακα των Reds στο site της ομάδας ήταν οι εξής:

«Χαρά σε όλο μου το σώμα!», απαντά στην ερώτηση πού αφορούσε το πώς είναι να κάνει το Anfield να εκρήγνυται με μία κρίσιμη απόκρουση πέναλτι.

«Δεν ήξερα πραγματικά τι συνέβαινε, όταν όμως έκανα αυτή την απόκρουση και άκουσα το πλήθος, ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα, για να είμαι ειλικρινής.»

Εν συνεχεία ρωτήθηκε:

  • Για το πόσο μακριά έμοιαζε η πρόκριση στο ημίχρονο:

«Ναι, προφανώς δεν ξεκινήσαμε εξαιρετικά και στο ημίχρονο ήμασταν πίσω με 1-3, όμως είχαμε κάποια αυτοπεποίθηση, από την άποψη ότι τα γκολ πού δεχτήκαμε ήταν κυρίως δική μας ευθύνη. Ο προπονητής στο ημίχρονο είπε απλά ‘αν βάλετε το επόμενο γκολ, αυτό το κοινό θα ξεσηκωθεί, και μετά όλα θα μπορούν να συμβούν’. Οπότε πάντα πιστεύουμε μέχρι το τέλος, και αυτό φάνηκε

  • Για τη διαφορά πού έκανε η τριπλή αλλαγή του ημιχρόνου, με τους εμπειρότερους Milner, Jota και Konate να αντικαθιστούν τους νεαρούς Morton, Bradley και Κoumetio:

«Ναι, σίγουρα (αυτές οι αλλαγές έκαναν διαφορά). Νομίζω ότι κάποια από τα εμπειρότερα παιδιά πού μπήκαν στο ημίχρ0νο μας βοήθησαν να αποκτήσουμε λίγο περισσότερο έλεγχο και να πιέσουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου είχαμε κατασκηνώσει στο μισό του αντιπάλου, οπότε αυτά τα παιδιά μας βοήθησαν.» 

  •  Για το αν η ομοψυχία (togetherness) πού έδειξε η ομάδα βοήθησε στην πρόκριση:

«Ναι, σίγουρα. Όπως δείχνουμε πάντα, δεν τα παρατάμε ποτέ, και συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Και όπως είδατε, βρήκαμε ξανά αυτό το γκολ στο τέλος, γιατί δε σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε, και το κοινό συνέχισε να μας δίνει ώθηση.»

  • Στην τελευταία ερώτηση, ζητήθηκε στον Caoihmin Kelleher μία επιβεβαίωση για το αν η ομάδα θέλει να σηκώσει το συγκεκριμένο τρόπαιο:

«Ναι, σίγουρα. Βρισκόμαστε στον ημιτελικό, οπότε έχουν μείνει δύο παιχνίδια. Μακάρι να βρεθούμε στον τελικό.»

O Caoihmin Kelleher αποκρούει το πέναλτι του Luke Thomas!
O Caoihmin Kelleher αποκρούει το πέναλτι του Luke Thomas!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com