Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση μας»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση μας»

Πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Leicester έμεινε ο Jürgen Klopp, όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του προημιτελικού του Carabao Cup.

Ο Γερμανός μίλησε για την απόδοση των παικτών του:

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση, το πνεύμα και τη νοοτροπία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς και έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. ”

“ Ο Neco μπορεί να παίξει έναν επιθετικό ρόλο, αλλά με τον Conor εκεί μέσα, δεν λειτούργησε τόσο καλά. Τον Tyler τον αλλάξαμε λόγω της κίτρινης κάρτας, ενώ ο Billy ξεκίνησε γιατί θέλαμε να αγωνιστεί για 45 λεπτά ο Ibou. ”

“ Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά ότι μου αρέσει το παιχνίδι εκτός από τα λάθη γύρω από τα γκολ. Χρειαζόμασταν να δίνουμε πάσες πιο συχνά, να παίζουμε στους κενούς χώρους και να επιταχύνουμε το παιχνίδι μας πιο συχνά. ”

“ Μας βοήθησε που μπορέσαμε να φέρουμε από τον πάγκο τον Jota και τον Millie για να παίξει ως εξάρι. Μπήκε επίσης ο Naby, τι παιχνίδι έκανε! ”

Για τις αποκρούσεις του Kelleher:

“ Ο Caoimhin είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Χρησιμοποιεί πόδια του, την κατανόησή του, όλες τις ικανότητες τερματοφύλακα του, ο John και ο Jack έκαναν εξαιρετική δουλειά μαζί του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ένα θεαματικό παιχνίδι. Μας έσωσε τις ζωές! ”

Για τον Minamino που σκόραρε:

“ Κορυφαίο γκολ, κορυφαία απόδοση. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τόσο ψύχραιμος γι ‘αυτόν που μπορούσε να σκοράρει που στην καλύτερη δυνατή στιγμή, άξιζε το γκολ του για όλα όσα έκανε. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Neco Williams:

“ Ο Neco έκανε καλό παιχνίδι. Από εκείνη την πλευρά έχουμε συνηθίσει τον Mo Salah. Με μακριές μπάλες προς εκείνον ήταν πολύ εύκολο να αμυνθεί το αριστερό μπακ τους. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο. Είχε παίξει ακραίο μπακ στο παρελθόν, η δεξιά δεν είναι η κορυφαία θέση του, αλλά έπαιξε πολύ καλά. ”

Για τα ημιτελικά που έχουν δύο σκέλη:

“ Ένα θα ήταν καλύτερος, αλλά αυτό που λέω δεν είναι σημαντικό. Θα προτιμούσα να παίξω ένα, είναι η αλήθεια. ”

“ Το μόνο πράγμα που κάνω με τα μηνύματά μου είναι να δημιουργώ πρωτοσέλιδα. Έχουμε μια συνάντηση με την Premier League, δεν έχω μιλήσει για την ευημερία των παικτών [μόνο] φέτος, έχουν περάσει έξι χρόνια. Θα προτιμούσα μόνο ένα σκέλος. Παίζουμε στην Arsenal, είμαι μια χαρά με αυτό. Ας δούμε ποιος είναι καλύτερος και πάμε για αυτό. ”

Η Liverpool συνεχίζει στο Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com