Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Φαραώ την οδηγεί!

Ο Φαραώ την οδηγεί!

Ο Mo Salah έδωσε ξανά την λύση στη Liverpool! Οι Reds δυσκολεύτηκαν κόντρα στην εξαιρετική άμυνα της Aston Villa του Steven Gerrard, όμως πήραν το πολύτιμο τρίποντο με εύστοχο πέναλτι του Mo Salah.

Οι Reds παραμένουν στην δεύτερη θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Manchester City.

Α’ Ημίχρονο: Με μια μόλις αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του Molineux ξεκίνησαν κόντρα στην Aston Villa οι Reds. Την θέση του ανέτοιμου, Diogo Jota πήρε ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Με την συμπλήρωση 11 λεπτών αγώνων, η Liverpool είχε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς, με τους Robertson, Salah και Trent να συνεργάζονται άψογα και τον τελευταίο να σουτάρει, με τον Targett να προλαβαίνει να μπλοκάρει με το κεφάλι και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι Reds πλησίασαν στο γκολ, όταν ο Robertson πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Martinez μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά, ενώ καλή στιγμή είχαν και στο 19’ με το εκτός περιοχής σουτ του Chamberlain, το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Villa.

Η Liverpool είχε και δοκάρι στο 25’ με κεφαλιά του Joel Matip, ενώ μερικές στιγμές αργότερα ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Robertson εντός περιοχής, χωρίς όμως να δοθεί κάτι.

Το σύνολο του Gerrard είχε την πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 31’ με τον Watkins, ο οποίος πέρασε τον Alisson που γλίστρησε, όμως στη συνέχεια το πλασέ του σταμάτησε στον Joel Matip.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η Liverpool απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με αριστερό σουτ του Salah από πλάγια θέση, όμως και πάλι ο Martinez ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Β’ Ημίχρονο: Με κεφαλιά του van Dijk στο 52’ είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στην επανάληψη οι παίκτες του Klopp, όμως ξανά ο Martinez είχε απάντηση, αποκρούοντας σε κόρνερ και πέντε λεπτά αργότερα έγινε η πρώτη αλλαγή από πλευράς Liverpool, με τον Jota να αντικαθιστά τον Ox.

Σπουδαία ευκαιρία είχε και στο 60’ η Liverpool, με το πλασέ του Salah να φεύγει όμως εκτός εστίας. 

Η Liverpool συνέχισε όμως να πιέζει και να ψάχνει το γκολ και δεν θα μπορούσε να μην δικαιωθεί. Στο 66’ ο Mo Salah ανατράπηκε από τον Mings, με τον Attwell να υποδεικνύει επιτέλους πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αιγύπτιος και φυσικά ευστόχησε, για να βάλει μπροστά στο σκορ τους Reds! 

Οι Reds είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι στο 81’, όταν έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Mo Salah να κάνει όμως λανθασμένη επιλογή στην τελική ενέργεια.

Η ομάδα του Gerrard είχε την μεγάλη της ευκαιρία στο ματς στο 85’, όταν οι παίκτες της έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Ings λίγο έλειψε να τσιμπήσει την μπάλα και να βρεθεί σε θέση, για να ισοφαρίσει.

Στο προτελευταίο των καθυστερήσεων, ο Jota σπατάλησε χρυσή ευκαιρία, για να γράψει το 2-0, έχοντας λάβει την πάσα του Salah, η οποία όμως δεν στοίχισε στην ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago (Milner 83′), Salah, Mane (Minamino 88′), Oxlade-Chamberlain (Jota 58′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Gomez, Konate, Williams, Tsimikas, Keita

Aston Villa: Martinez, Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Nakamba, Douglas Luiz, Ramsey, Young, Watkins

Έμειναν στον πάγκο: Steer, Tuanzebe, Hause, Sanson, Chukwuemeka, El Ghazi, Buendia, Trezeguet, Ings

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Newcastle.

Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com