Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Απίστευτο πρωτάθλημα η Premier League»

Klopp: «Απίστευτο πρωτάθλημα η Premier League»

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος της Premier League μίλησε ο Jürgen Klopp στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου του πριν τον αγώνα με την Arsenal.

Ο προπονητής των Reds συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ συναρπαστικό. Μπορώ να το δω αυτό παρόλο που εμπλέκομαι πλήρως σε αυτό. Αλλά ναι φυσικά, αυξάνει και την πίεση. Άρα το πρωτάθλημα είναι απίστευτο. ”

“ Όταν ήμουν στη Γερμανία, οι άνθρωποι μιλούσαν για το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο – ποιο είναι; Ίσως κάποιοι πίστευαν ότι θα ήταν το Γερμανικό, όχι δεν είναι. Θα μπορούσε να ήταν στην Ισπανία, ίσως υπήρχαν στιγμές που ήταν η Ιταλία. ”

“ Σίγουρα είναι η Premier League. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό – δεν είναι διοργάνωση. Απλώς είναι όπως είναι. Δεν υπάρχει διοργάνωση που να είναι το ισχυρότερο πρωτάθλημα, είναι ακριβώς πώς είναι με τον αριθμό των παικτών παγκόσμιας κλάσης που έχει αυτό πρωτάθλημα που είναι απολύτως απίστευτος. ”

“ Νομίζω ότι οι αγγλικοί σύλλογοι πέρασαν από αυτή την πολύ δύσκολη πανδημία μέχρι στιγμής με τον καλύτερο τρόπο από οικονομικής άποψης. Και ναι, αυτό είναι όλο. Δεν θα σκάσει.
Το πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και πιο δυνατό και πιο δυνατό. ”

“ Οι προπονητές γίνονται καλύτεροι και όλα αυτά τα πράγματα. Άρα είναι μια δύσκολη κούρσα- όταν έχεις ένα momentum, πρέπει να το αντιμετωπίζεις πολύ προσεκτικά και ευαίσθητα. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν δεν το έχεις, θα πρέπει να παλέψεις με όλα όσα έχεις, για να το κερδίσεις. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πάντα. ”

Ο Bobby Firmino σκοράρει για το 0-1 των Reds στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com