Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την διαδοχή του Michael Edwards από τον Julian Ward

Ο Klopp για την διαδοχή του Michael Edwards από τον Julian Ward

Σελίδα θα αλλάξει η Liverpool το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Julian Ward θα διαδεχθεί τον Michael Edwards στην θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τη συγκεκριμένη αλλαγή, λέγοντας μόνο τα καλύτερα για τον Julian Ward.

Ο προπονητής των Reds ανέφερε:

“ Όταν ήρθα εδώ, ήθελα έναν αθλητικό διευθυντή. Πραγματικά πιστεύω ότι αφαιρεί ενέργεια από τα πραγματικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις. ”

“ Θα είχα έρθει εδώ πριν από 10 χρόνια και θα έλεγα ότι ένας αθλητικός διευθυντής είναι πολύ σημαντικός. Στην Αγγλία ο ρόλος είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με την Γερμανία. ”

“ Στη Γερμανία, ο αθλητικός διευθυντής κάθεται στον πάγκο. Στη Γερμανία, ο αθλητικός διευθυντής μιλάει σε συνεντεύξεις τύπου πριν από το παιχνίδι, μετά το παιχνίδι, όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ εδώ. Στη Γερμανία μιλάει επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου. ”

“ Νομίζω ότι είδατε συνεντεύξεις του Karl-Heinz Rummenigge όταν ήταν σε αυτή τη θέση. Δεν συμβαίνει ποτέ στην Αγγλία. Άρα εξακολουθεί να είναι διαφορά. Όταν ήρθα εδώ ήθελα έναν αθλητικό διευθυντή και νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που βρήκαμε έναν. ”

“ Ο Michael είχε παρόμοια δουλειά στο παρελθόν, αλλά πήρε τη δουλειά στο τέλος – επιτρέψτε μου να το πω έτσι – γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι καθημερινά με ατζέντηδες παικτών.”

“ Κατά την γνώμη μου δεν είναι επειδή, ακόμα κι αν ένας παίκτης είναι πολύ σημαντικός για σένα, του δίνεις την προσφορά που δεν ήθελε να ακούσει και του λες «μπορείς να κερδίσεις αυτό και αυτό» και λέει «νομίζω ότι για πολύ περισσότερα…» – αυτές οι συζητήσεις δεν πρέπει να γίνονται. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Χρειάζεσαι κάποιον να μεσολαβεί. Και για τον παίκτη, αυτός είναι ο ατζέντης, για τον σύλλογο, είναι ο αθλητικός διευθυντής κατά την γνώμη μου. Εκτός από αυτό, έκανα αυτό που έκανα πάντα. Και είναι σαν να μιλάμε για παίκτες. ”

“ Στην πρώτη μου συνέντευξη τύπου μιλήσαμε για τη μεταγραφική πολιτική – λειτούργησε πολύ καλά από τότε πρέπει να πω. Αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο, ναι, είναι μια σημαντική δουλειά, πραγματικά πιστεύω ότι είναι μια σημαντική δουλειά, αλλά δεν υπάρχει καμία επιρροή στη δουλειά μου. ”

“ Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Ξέρω τον Jules (Ward) εδώ και πολύ καιρό. Ο Jules βρίσκεται για πολύ καιρό στον σύλλογο, αν όχι για περισσότερο καιρό από εμένα. Τον γνώρισα την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα μου πιθανώς. Από τότε που τον ξέρω, ήταν ειδικός σε όλα τα πράγματα.”

“ Συνεργάστηκε πολύ στενά με τον Michael Edwards στο παρελθόν, οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν κάποιου είδους πράγματα για να ξεπεραστούν. Είναι απλά ένα φυσιολογικό πράγμα στη ζωή και στις επιχειρήσεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη θέση στην οποία ήταν για μερικά χρόνια και μετά κάποιος άλλος πρέπει να αναλάβει. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκείνος έκανε ορισμένα μέρη της δουλειάς στο παρελθόν. ”

“ Έτσι είναι όταν όταν παίρνεις προαγωγή από αυτό που κάνεις, αρχικά σε βοηθό αθλητικού διευθυντή και έπειτα στην θέση του αθλητικού διευθυντή, οπότε πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ομαλή μετάβαση. ”

Ο Julian Ward στην θέση του Michael Edwards.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com