Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Μεγάλη νύχτα για μας, θα κλείσουμε τον όμιλο όπως πρέπει»

Henderson: «Μεγάλη νύχτα για μας, θα κλείσουμε τον όμιλο όπως πρέπει»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της Liverpool εναντίον της Αtletico Madrid εμφανίστηκε ο Jordan Henderson στις post-match δηλώσεις του.

Ο αρχηγός εκθείασε την παρουσία των Reds στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Ισπανούς, ενώ όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στην ορθή διαχείριση του αγώνα από τους συμπαίκτες του και τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του Hendo στο BT Sport είχαν να κάνουν με:

  • Την πρόκριση στη φάση των 16 και το ‘εύλογα ήσυχο παιχνίδι’ στα τελευταία λεπτά:

«Ναι, αυτό ήταν σημαντικό για μας. Όταν παίξαμε εκτός έδρας εναντίον τους ήμασταν 2-0 μπροστά και ισοφαριστήκαμε, οπότε ήμασταν επιφυλακτικοί και θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι δε θα ξανασυμβεί. (θέλαμε να) Διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι, να κρατήσουμε μπάλα, να συνεχίσουμε να τους ‘τρέχουμε’. Συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, και το ‘συνοδεύσαμε’ καλά.»

  • Την κυριαρχία της ομάδας σχεδόν σε όλο το πρώτο μισό:

«Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε το πάνω χέρι, δημιουργούσαμε φάσεις, κερδίζαμε τη μπάλα ψηλά, παίξαμε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και πετύχαμε ωραία γκολ. Οπότε το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, και στο δεύτερο θεωρώ ότι κάναμε μία επαγγελματική εμφάνιση.»

  • Το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε σε μία μεγάλη μάχη:

«Είναι σκληρή ομάδα, πάντα σου το κάνουν δύσκολο. Αυτό το ξέραμε από το προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν μία μεγάλη νύχτα για μας. Όπως είπα, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό – στο δεύτερο, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι καλά. Θα μπορούσαμε μάλλον να είχαμε σκοράρει ένα ή δύο γκολ ακόμα, αν θέλουμε να κάνουμε αυτοκριτική. Συνολικά όμως πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και προφανώς με την πρόκριση στον επόμενο γύρο.»

  • Την πρόκριση της ομάδας στους «16» του φετινού Champions League από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική:

«Το να προκρίνεσαι και να εξασφαλίζεις και την πρώτη θέση είναι ένα επίτευγμα, ειδικά σε έναν τέτοιο όμιλο. Όμως θέλουμε να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε το momentum. Έρχονται και άλλα μεγάλα παιχνίδια, και θέλουμε να τελειώσουμε (τον όμιλο) όπως πρέπει.»

O Jordan Henderson πανηγυρίζει με το κοινό του Anfield τη νίκη επί της Atletico.
O Jordan Henderson πανηγυρίζει με το κοινό του Anfield τη νίκη επί της Atletico.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com