Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και κυριαρχήσαμε»

Trent: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και κυριαρχήσαμε»

Το πλάνο της ακολούθησε η Liverpool, για να μπορέσει να φτάσει στην άνετη επικράτηση με 2-0 επί της Atletico Madrid, όπως ανέφερε ο Trent Alexander-Arnold, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο δεξιός back των Reds ξεχώρισε στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση, έχοντας δύο ασίστ για τα τέρματα των Diogo Jota και Sadio Mane, καθώς και εξαιρετική συνολικά απόδοση.

Ο αμυντικός μίλησε για τον αγώνα:

“ Ήταν ένα αρκετά παρόμοιο ξεκίνημα με το παιχνίδι στη Μαδρίτη, αλλά προφανώς πήραμε το μάθημά μας από το παιχνίδι και την Brighton. Το είδαμε και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. ”

“ Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, όμως ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Αλλάξαμε γρήγορα την μπάλα και σκοράραμε τα δύο γκολ. ” Πρόσθεσε ο Trent.

Για την συνεργασία του με τον Mo Salah:

“ Εγώ και ο Mo έχουμε μια πολύ καλή μεταξύ μες κατανόηση αυτή τη στιγμή. Ο Henderson αγωνίστηκε ως οχτάρι, ενώ και η επιστροφή του Fabinho στην ομάδα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. ”

Για τις δύο ασίστ του σε Jota και Mane: 

“ Με τη φόρμα που είναι η επιθετική μας τριάδα, πρέπει απλώς να τους δώσεις την μπάλα και αυτό κάναμε. ” Εξήγησε ο Trent Alexander-Arnold.

Ο Trent Alexander-Arnold εξακολουθεί να μοιράζει σε ασίστ σε όλους τους συμπαίκτες του. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com