Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με πατερίτσες ο Thiago μετά τον τραυματισμό του

Με πατερίτσες ο Thiago μετά τον τραυματισμό του

Τραυματισμό υπέστη ο Thiago Alcantara στη νίκη του περασμένου Σαββάτου με 3-0 επί της Crystal Palace και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τόσο τον αυριανό αγώνα με την Porto, όσο και τον Κυριακάτικο κόντρα στην Manchester City.

Ο τραυματισμός του μέσου είναι στη γάμπα, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp και αποτελεί το τρίτο πρόβλημα της ομάδας στον χώρο της μεσαία γραμμή, μετά από εκείνα των Harvey Elliott και Naby Keita.

Ο άσος των Reds μάλιστα εθεάθη με πατερίτσες στην φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του, Julia Vigas στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα πρέπει να εμπνέει ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς το ιατρικό επιτελείο της Liverpool έχει συμβουλέψει τον παίκτη να μην ασκεί πίεση στον μυ, όμως το γεγονός ότι δεν μπορεί να περπατήσει με άνεση μόνο ενθαρρυντικό δεν μπορεί να είναι όσο αφορά την επιστροφή του.

Η ομάδα ελπίζει πως ο Thiago θα είναι σε θέση να επιστρέψει μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Watford στις 16 Οκτωβρίου και με Atletico Madrid στις 19 Οκτωβρίου.

Το ποστάρισμα της Julia Vigas:

Ο Thiago Alcanatara αντιμετωπίζει τραυματισμό στη γάμπα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com