Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Στην Premier League τιμωρείσαι αν δεν παίζεις στο 100%»

Jones: «Στην Premier League τιμωρείσαι αν δεν παίζεις στο 100%»

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Liverpool στον αγώνα με την Brentford, ο Curtis Jones μίλησε στο site του συλλόγου για την αναμέτρηση του Σαββάτου, για το γκολ που σημείωσε και για τις ευκαιρίες που θέλει να αξιοποιεί.

Για το γκολ του ανέφερε:

“ Πήρα την μπάλα, έκλεισα προς τα μέσα, δημιουργήθηκε ένα κενό, είδα το τέρμα και απλά σούταρα. Στάθηκα τυχερός και πήγε στα δίχτυα. ”

“ Είμαι όμως απογοητευμένος που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Εννοείται πως θα παλέψουμε για να τους πάρουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. ”

Για τον αγώνα:

“ Παίξαμε καλά, όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξίσου καλή ομάδα, οπότε θεωρώ πως η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένας δύσκολος αντίπαλος. Τα εύσημα πρέπει να πάνε στην Brentford. ”

“ Αυτά συμβαίνουν, όπως γνωρίζετε. Στην Premier League όλες οι ομάδες είναι καλές. Αν δεν παίζεις στο 100% σου, θα τιμωρηθείς. ”

Για τις ευκαιρίες που θέλει να αξιοποιεί:

“ Έχω περάσει ως αλλαγή δύο φορές και έχω ξεκινήσει άλλες δύο φορές, νιώθω σε καλή κατάσταση, οπότε θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να συνεχίσω έτσι. ”

“ Βρισκόμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν. Ο προπονητής έχει μια δυνατή ομάδα στη διάθεση του. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω, είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όταν αγωνίζομαι. ” Τόνισε ο Curtis Jones.

Ο Curtis Jones σκόραρε για το 2-3 στο Brentford Community Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com