Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southgate: «Θέλαμε να δούμε τον Trent σε έναν πιο προωθημένο ρόλο»

Southgate: «Θέλαμε να δούμε τον Trent σε έναν πιο προωθημένο ρόλο»

Ο Gareth Southgate κλήθηκε να εξηγήσει στην συνέντευξη τύπου μετά την επικράτηση με 4-0 επί της Ανδόρας, γιατί χρησιμοποίησε τον Trent Alexander-Arnold στον χώρο της μεσαίας γραμμής, απαντώντας πως ήθελε να δει τον άσο των Reds σε έναν διαφορετικό ρόλο.

“ Νομίζω ότι θέλαμε να τον δούμε σε έναν πιο προωθημένο ρόλο. Γνωρίζουμε ότι έχει εξαιρετική ποιότητα με τη μπάλα και φυσικά μπορεί να αγωνιστεί σε αυτές τις θέσεις με τη Liverpool. ” Είπε ο Southgate.

“ Αυτό που ήταν ξεκάθαρο στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ότι δεν υπήρχε πολύς χώρος και το να βρεθείς σε αυτές τις θέσεις είναι διαφορετικό από το να ξεκινάς σε αυτές τις θέσεις. Δεν νομίζω ότι χάσαμε τίποτα ρίχνοντας μια ματιά. Νιώσαμε στο ημίχρονο ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από τον Trent, αλλάζοντας του θέση. ”

“ Σαφώς στο δεύτερο ημίχρονο βρισκόταν σε θέσεις όπου ένιωθε πιο άνετα, παρόλο που τις περισσότερες φορές ήταν στις ίδιες θέσεις που βρισκόταν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απλώς έκανε τα πράγματα καλύτερα. Φαινόταν πιο χαρούμενος, αυτό ήταν ξεκάθαρο. ”

“ Νομίζω ότι αυτό είναι αναπόφευκτο, δεδομένου του πόσο από το ποδόσφαιρο του έπαιξε στη θέση του δεξιού back και πόσο θα παίξει σε αυτή τη θέση. Θέλαμε να δούμε κάτι και νιώσαμε ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για να το δούμε.

Ο Trent Alexander-Arnold ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή χθες το απόγευμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com