Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Χαίρομαι που η ομάδα αναγνώρισε την προσπάθεια μου»

Phillips: «Χαίρομαι που η ομάδα αναγνώρισε την προσπάθεια μου»

Ο Nat Phillips ανανέωσε το συμβόλαιο του, τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Nat Phillips μιλώντας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε πως είναι χαρούμενος που η ομάδα αναγνώρισε την περσινή προσφορά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Jürgen Klopp.

Για την ομάδα που τον αντάμειψε με νέο συμβόλαιο είπε:

“ Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα είμαι διαθέσιμος αν χρειαστεί ξανά η ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο και θέλω μόνο να δω τι θα φέρει. Είναι ωραίο που ο σύλλογος μου έδειξε αυτή την αναγνώριση. ”

“ Ελπίζω πως θα μπορέσω να δώσω περισσότερα, όσο παίρνω ευκαιρίες. ”

Για την συνύπαρξη με τον Virgil και τους υπόλοιπους Reds:

“ Για μένα, ο Virg είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του, η οποία είναι και η δική μου, οπότε τι ευκαιρία είναι για μένα να μπορώ να μείνω για περισσότερο καιρό στην ομάδα και να συνεχίσω να μαθαίνω από το παιχνίδι του και να προσπαθώ να σχεδιάζω πράγματα που μπορώ εφαρμόσω στο παιχνίδι μου. ”

“ Η προπόνηση με αυτούς τους τύπους, το να έρχομαι αντιμέτωπος απέναντι στους τρεις επιθετικούς μας στην προπόνηση, αυτή είναι η καλύτερη προπόνηση που μπορείς να κάνεις για να δουλέψεις στο παιχνίδι σου, επειδή τα επίπεδα στα οποία προπονούμαστε είναι τόσο υψηλά και μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι παίκτες. ” Είπε ο Phillips.

Για τον Jürgen Klopp:

“ Θυμάμαι μια κουβέντα ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή όταν ήμουν την πρώτη φορά στην προπόνηση της πρώτης ομάδας. Είπε αρχικά όταν με είδε να παίζω δεν του άρεσε τόσο! ”

“ Μόλις άρχισε να συνεργάζεται στενά μαζί μου και είδε πώς προπονήθηκα και πώς βελτιώθηκα κατά τη διάρκεια της προπόνησής μου με την πρώτη ομάδα, πώς πήρα πληροφορίες και πώς δούλεψα μέσα και γύρω από το προπονητικό – νομίζω ότι αυτό είναι που είδε, του άρεσε. ”

“ Και τον έκανε να αποφασίσει ότι ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου και να προσπαθήσει να με βοηθήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. ”

Ο Nat Phillips σκοράρει στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com