Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διεκδικεί τον Guido Rodriguez της Real Betis η Liverpool (?)

Διεκδικεί τον Guido Rodriguez της Real Betis η Liverpool (?)

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Liverpool μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του μέσου της Real Betis Guido Rodriguez, καθώς ο Jurgen Klopp θέλει να ενισχύσει την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα Fichajes, ισχυρίζεται ότι οι Reds, θα ανταγωνιστούν την Arsenal για την υπογραφή του 27χρονου αμυντικού μέσου, μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, τόσο με την ομάδα του όσο και με την Εθνική Αργεντινής.

Ο Rodriguez μεταγράφηκε στην Betis από την μεξικανική ομάδα America πριν από 12 μήνες, καθιερώνοντας γρήγορα τον εαυτό του, ως ένα κρίσιμο γρανάζι στη μηχανή του Manuel Pellegrini.

Πραγματοποίησε 35 συμμετοχές στην La Liga και σύμφωνα με το WhoScored, την προηγούμενη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 2,8 τάκλιν, 1,9 κλεψίματα και 0,4 μπλοκ ανά παιχνίδι, επιδόσεις που τον κατέταξαν στην πρώτη τριάδα σε κάθε τομέα, σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του.
Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Αργεντινής στο πρόσφατο Copa America, βοηθώντας τους γίγαντες της Νότιας Αμερικής να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο αμυντικός μέσος, η τιμή του οποίου κοστολογείται στα 19,8 εκατομμύρια λίρες, θα ήταν μια ποιοτική προσθήκη στην ομάδα του Jurgen Klopp, παρέχοντας στον Γερμανό τεχνικό την πολυτέλεια του μεγάλου βάθους στο ρόστερ, κάτι που δεν μπόρεσε να απολαύσει κατά τη διάρκεια της 6χρονης παραμονής του στο Anfield.

Παρόλο που ο Fabinho κάνει εξαιρετική δουλειά στην καρδιά του κέντρου των Reds, ο άσος της Betis θα επέτρεπε στον Βραζιλιάνο παίκτη να ξεκουραστεί, παρέχοντας κάλυψη και ανταγωνισμό σε μια θέση, στην οποία οι επιλογές αυτή τη στιγμή, είναι περιορισμένες έως μηδαμινές.

Αναμφισβήτητα, οι τραυματισμοί πολλών βασικών παικτών και η ταυτόχρονη έλλειψη ποιοτικών αντικαταστατών, αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για την αποτυχία των Reds, να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Διεκδικεί τον Guido Rodriguez της Real Betis η Liverpool (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com