Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Salah η Liverpool

Έτοιμη να προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Salah η Liverpool

Στις ανανεώσεις συμβολαίων φαίνεται πως έχει ρίξει όλο το βάρος η Liverpool το φετινό καλοκαίρι, με την ομάδα να είναι έτοιμη να προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον πρώτο της σκόρερ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, Mohamed Salah.

Ο επιθετικός έχει ανανεώσει μια φορά με τους Reds, το καλοκαίρι του 2018 και το τρέχον του συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023.

Ο Αιγύπτιος είναι ο παίκτης με το υψηλότερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στην ομάδα και η Liverpool θέλει να τον κάνει, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου, προσφέροντας του ένα εξαιρετικό νέο συμβόλαιο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Liverpool Echo.

Αν τελικά υπογράψει το νέο συμβόλαιο, ο Mo θα αμοίβεται σαφώς με περισσότερες από £200.000 (του τρέχοντος συμβολαίου του) την εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσει την μακροχρόνια παραμονή του στο Anfield.

Ο 29χρονος άσος έχει σκοράρει 125 γκολ σε 203 παιχνίδια με την Famous Red Shirt, όντας πλέον ο 12ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και έτοιμος να συνεχίσει να σπάει ρεκόρ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν αξίζει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα του δοθεί.

Παρόμοιο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές υπέγραψε τις προηγούμενες μέρες και ο Trent Alexander-Arnold, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες, όπως οι Virgil van Dijk, Andy Robertson, Fabinho, Sadio Mane και Alisson Becker.

O Mo Salah έτοιμος για μυθικό συμβόλαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com