Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει Elliott η Sheffield United

Θέλει Elliott η Sheffield United

Για την περίπτωση του Harvey Elliott ενδιαφέρεται η Sheffield United, σύμφωνα με την The Athletic UK και την Sheffield Star.

Οι Blades υποβιβάστηκαν στην Championship και θα προσπαθήσουν φέτος με ένα ανανεωμένο ρόστερ να επιστρέψουν στην Premier League.

Μάλιστα, ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους με τη μορφή δανεισμού και τον 18χρονο μέσο, ο οποίος πραγματοποίησε πέρυσι μια εξαιρετική σεζόν με την Blackburn στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, μοιράζοντας συνολικά 11 ασίστ και σκοράροντας 7 τέρματα σε 41 εμφανίσεις.

Η Sheffield φέρεται να εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της στην Liverpool για τον παίκτη, χωρίς όμως να λάβει την επιθυμητή απάντηση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά από τον Jürgen Klopp και οι Reds δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν και φέτος δανεικό.

Άπαντες στη Liverpool θεωρούν πως ο Elliott είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα και πως θα πάρει ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Fulham προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του Xherdan Shaqiri, ο οποίος θα αποχωρήσει από το Anfield, ενώ αναμένεται να δώσει λύσεις και στις θέσεις της επίθεσης κατά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, όταν δηλαδή οι Mohamed Salah και Sadio Mane θα απουσιάζουν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δεν αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com