Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fekir: «Η Liverpool ακύρωσε τη μεταγραφή και μετά άρχισε τις δικαιολογίες»

Fekir: «Η Liverpool ακύρωσε τη μεταγραφή και μετά άρχισε τις δικαιολογίες»

Για την πολυσυζητημένη ματαιωθείσα την τελευταία στιγμή μεταγραφή του στη Liverpool, πού πήρε διαστάσεις αμερικανικού σίριαλ, μίλησε ο Nabil Fekir.

Όπως ίσως θυμάστε, ο Γάλλος μέσος -προοριζόμενος εκείνη την εποχή για αντικαταστάτης του Philippe Coutinho- ουσιαστικά ήταν παίκτης της Liverpool για λίγες ώρες, υπό την έννοια ότι οι όροι του συμβολαίου ανάμεσα στη Lyon, την FSG και την πλευρά του παίκτη είχαν συμφωνηθεί, ο ίδιος είχε περάσει τα ιατρικά τεστ, είχε φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ομάδας, ενώ είχε παραχωρήσει και την πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της!

Εν τέλει όμως φαίνεται πώς η Liverpool ήταν αυτή πού οδήγησε τη μεταγραφή σε ναυάγιο, με την ακύρωσή της να αποδίδεται στις ανησυχίες του συλλόγου για την κατάσταση του γονάτου του παίκτη, σύμφωνα με τα περισσότερα ρεπορτάζ της εποχής, τα οποία ο σύλλογος ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε.

Πιο πρόσφατα, υπήρξαν κάποια ρεπορτάζ πού ήθελαν τη μεταγραφή να ακυρώνεται λόγω του αδερφού και εκπροσώπου του Γάλλου, ο οποίος φέρεται να εμφανίστηκε τελευταία στιγμή και να ζήτησε προμήθεια.

Τρία χρόνια μετά, ο ίδιος o Nabil Fekir απάντησε σε όλη αυτή τη φιλολογία γύρω από το όνομά του.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή (πού πλέον αγωνίζεται στη Real Betis, από την οποία αποκτήθηκε έναντι 11.700.000 λιρών, και όχι έναντι 52.000.000 πού θα είχε κοστίσει στους Reds) στη L’Equipe, έτσι όπως τις μεταφέρει η Liverpool ECHO, ήταν οι εξής:

«Πολλά ψέματα ειπώθηκαν και με επηρέασαν.»

«Ειδικά αυτά πού ειπώθηκαν για την οικογένειά μου. Τους πλήγωσαν και αυτούς και εμένα. Ειδικά όταν ξέρεις ότι αυτά πού λέγονται είναι ψέματα.»

«Αυτά πού έχουν ειπωθεί δεν είναι αλήθεια. Το γόνατό μου είναι μία χαρά. Μου έκαναν έναν γρήγορο ιατρικό έλεγχο στο Clairefontaine, και το γόνατό μου δεν αναφέρθηκε καν εκεί. Αν το γόνατό μου ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, γιατί η Lyon μού έκανε προσφορά για να με κρατήσει;»

«Το χειρότερο όμως ήταν ότι ο κόσμος ίσως υπέθεσε ότι η μεταγραφή μου δεν έγινε εξαιτίας της οικογένειάς μου. Είναι ψέμα. Όμως πρέπει να ζήσεις με αυτό.»

«Θέλεις την αλήθεια; Ακόμα και εγώ δεν ξέρω, σου το υπόσχομαι! Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά (η Liverpool) αποφάσισε να μη με ‘υπογράψει’.»

«Κάποια στιγμή ήθελαν να με κάνουν να πιστέψω ότι δεν έγινε λόγω του γονάτου μου, όμως έπρεπε να βρεθεί μία δικαιολογία.»

«Οι εξετάσεις στο Clairefontaine ήταν πολύ ‘καθαρές’, το γόνατό μου είναι εντελώς καλά, και νιώθω μια χαρά. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το γόνατό μου.»

Τo video με τη συνέντευξη του Nabil Fekir πού δε μεταδόθηκε ποτέ.
Τo video με τη συνέντευξη του Nabil Fekir πού δε μεταδόθηκε ποτέ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com