Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητά να τιμωρηθεί η Liverpool και το top-6 για την ESL o Neville

Ζητά να τιμωρηθεί η Liverpool και το top-6 για την ESL o Neville

Επικριτικός απέναντι σε FSG και αδελφούς Glazer o Neville.Επικριτικός απέναντι σε FSG και αδελφούς Glazer o Neville.

Ο Gary Neville απαιτεί από την Premier League τη λήψη μέτρων εναντίον της Liverpool, για την συμμετοχή της στην European Super League.

Η Liverpool ήταν ένας από τους έξι συλλόγους στην Αγγλία που επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στα σχέδια της European Super League τον περασμένο Απρίλιο. Οι οπαδοί κρέμασαν πανό έξω από το Anfield σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση και σύντομα η Liverpool ακολούθησε την Chelsea και τη Manchester City στην ακύρωση της συμμετοχής τους.

Η Arsenal, η Tottenham και η Manchester Utd αποχώρησαν επίσης από τη διοργάνωση, αλλά η Real Madrid, η Barcelona και η Juventus παρέμειναν σε αυτήν. Η Liverpool και οι πέντε άλλες αγγλικές πλευρές επανεντάχθηκαν από τότε στην UEFA, αφού δέχθηκαν τις κυρώσεις που επέβαλε το διοικητικό όργανο.

Ο Gary Neville ωστόσο κάλεσε την Premier League να λάβει μέτρα εναντίον της Liverpool και των άλλων πέντε αγγλικών συλλόγων που απείλησαν με απόσχιση και βοήθησαν στη δημιουργία μιας νέας European Super League.

Όταν ρωτήθηκε στο Twitter, ζήτησε από την Premier League να προχωρήσει στη λήψη μέτρων εναντίον των Reds και των άλλων πέντε συλλόγων που εμπλέκονται, καθώς εάν δεν το πράξει, θα αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της «κολλημένης στη λάσπη» διακυβέρνησης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Το αίτημα του Neville έρχεται την ίδια ημέρα που πληροφορίες θέλουν τις ομάδες της Premier League, οι οποίες αποτελούν μέρος της ESL, να έχουν ζητήσει από τον Florentino Perez να διαλύσει την εταιρεία.

Δημοσίευμα του ESPN αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Real, μόλις λάβει το αίτημα αυτό, θα έχει ένα διάστημα μεταξύ δύο και τεσσάρων εβδομάδων να συγκαλέσει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όλων των μελών, για να διαλύσει την ESL. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι εάν ο Perez αρνηθεί να το πράξει, οι έξι σύλλογοι της Premier League θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναλάβουν νομική δράση για να επιβάλουν το αίτημα τους.

Το αφεντικό της UEFA, Aleksander Ceferin, ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Liverpool δέχθηκε απειλές από τη Real, την Barcelona και τη Juventus μετά την αποχώρησή της από την ESL. Όπως δήλωσε: «Νομίζω ότι απειλούν και τα άλλα εννέα κλαμπ. Θέλω να πω, είναι αυτός ο τρόπος να επιστρέψουν πίσω; Με απειλές;»

Τελειώνοντας ανέφερε: «Κυκλοφόρησε ένα δελτίο τύπου πριν από λίγες μέρες το οποίο τόνιζε πως εάν η Super League δεν δημιουργηθεί, το ποδόσφαιρο έχει τελειώσει. Πόσο παραπλανητικό!»

Κατά της ESL είχαν ταχθεί τόσο ο Jamie Carragher, όσο και ο Gary Neville.
Κατά της ESL είχαν ταχθεί τόσο ο Jamie Carragher, όσο και ο Gary Neville.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com