Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 8 παίκτες της Liverpool που πηγαίνουν στο EURO

Οι 8 παίκτες της Liverpool που πηγαίνουν στο EURO

Το μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού, το EURO ξεκινά την επόμενη Παρασκευή και η Liverpool έχει 8 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Στο προηγούμενο EURO, εκείνο το 2016, οι Reds είχαν 12 παίκτες τους που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Γαλλίας, τους περισσότερους στη διοργάνωση μαζί με την Juventus.

Στο φετινό EURO οι Reds θα έχουν δύο παίκτες στην εθνική Αγγλίας, δύο στην Ουαλία και από έναν σε Σκωτία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελβετία.

Με την εθνική Αγγλίας του Gareth Southgate θα αγωνιστούν οι Trent Alexander-Arnold και Jordan Henderson εναντίον σε Σκωτία, Κροατία και Τσεχία στον όμιλο.

Στον ίδιο όμιλο είναι φυσικά και ο Andrew Robertson με την Σκωτία, με τον αμυντικό των Reds να είναι ο αρχηγός της εθνικής του ομάδας.

Η Ισπανία του Thiago Alcantara βρίσκεται στον πέμπτο όμιλο και θα κοντραριστεί με την Σουηδία, την Πολωνία και την Σλοβακία.

Στον έκτο όμιλο ή αλλιώς στο γκρουπ του θανάτου βρίσκεται ο Diogo Jota με την εθνική Πορτογαλίας και θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα σε Γερμανία, Γαλλία και Ουγγαρία.

Οι Neco Williams και Harry Wilson θα εκπροσωπήσουν την εθνική Ουαλίας και βρίσκονται στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Ιταλία, την Τουρκία και την Ελβετία του Xherdan Shaqiri.

Στο EURO θα αγωνιστεί και ο Gini Wijnaldum με την Ολλανδία, όμως δεν θα συνεχίσει στη Liverpool.

Οχτώ Reds πηγαίνουν στο EURO.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com