Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ορισμένοι παίκτες δεν έπαιξαν πολύ επειδή χρειαζόμασταν σταθερότητα»

Klopp: «Ορισμένοι παίκτες δεν έπαιξαν πολύ επειδή χρειαζόμασταν σταθερότητα»

Ο Jürgen Klopp προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που συγκεκριμένοι παίκτες, όπως οι Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita ή Κώστας Τσιμίκας δεν έχουν παίξει αρκετά τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως η ομάδα χρειαζόταν σταθερότητα, λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε στην άμυνα της.

Ο Γερμανός τεχνικός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. ”

“ Για τον Ox (για παράδειγμα), τα πράγματα που ισχύουν είναι αυτά που ισχύουν για όλους τους παίκτες. Όταν δεν ξεκινάς στους αγώνες, πρέπει να χρησιμοποιείς κάθε προπόνηση και κάθε λεπτό στο γήπεδο, για να καταφέρεις να πείσεις. ”

“ Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζομαι να πειστώ. Είναι όμως σημαντικό να βγαίνεις μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις. ”

“ Ο Ox είχε πολύ καλές στιγμές και προπονείται πολύ καλά τη δεδομένη στιγμή. Μπορώ να πω, πως προπονείται πάρα πολύ καλά και αυτό είναι καλό. ”

“ Αυτές οι συνθήκες δεν είναι όμως εύκολες για τα παιδιά. Όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τον Naby, για τον Shaq και για ορισμένους άλλους παίκτες. ”

“ Γνωρίζω πως κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν συμβεί πολλά πράγματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Τα πράγματα που προσπαθήσαμε να βρούμε, ήταν η ισορροπία, ο ρυθμός και η σταθερότητα. Αυτό σημαίνει πως δεν κάνεις συχνά αλλαγές σε αυτές τις θέσεις μεταξύ των αγώνων. Αυτό είναι όλο. ”

“ Χρειαζόμασταν μερικά πράγματα. Έπρεπε πάντα να έχουμε μια διαφορετική άμυνα και να αλλάζουμε μερικά πράγματα και στο κέντρο, όταν είχαμε βρει κάποια σταθερότητα. ”

“ Αυτός είναι ο λόγος που ορισμένοι παίκτες δεν έχουν πάρει αρκετά λεπτά. Έτσι το καταλαβαίνουν και εκείνοι. ”

“ Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ελπίζω όμως να είναι κατά πολύ διαφορετική του χρόνου, γιατί αν έχεις σταθερότητα στην άμυνα σου, τότε μπορείς να είσαι πιο ευέλικτος σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις και όσο αφορά το σύστημα σου. ”

Παίκτες όπως οι Shaqiri και Τσιμίκας δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com