Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Ευρώπη η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool

Στην Ευρώπη η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool

Με το τέλος της φετινής σεζόν να πλησιάζει, η Liverpool κάνει τα πλάνα της για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, την οποία φέτος θέλει να οργανώσει καλύτερα, σε σχέση με πέρυσι.

Οι Reds πέρυσι γνώριζαν πως η καλοκαιρινή τους pre season θα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες, όμως έγινε ακόμη πιο δύσκολη, όταν η ομάδα αναγκάστηκε να αλλάξει προορισμό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λόγω των περιορισμών που άρχισαν να ισχύουν, για να αποφευχθεί η διασπορά του COVID-19.

Ο Jürgen Klopp είχε επιλέξει ξανά το Evian της Γαλλίας, όμως η Liverpool δεν μπορούσε να ταξιδέψει τελικά στην Γαλλία, καθώς θα χρειαζόταν να μπει σε καραντίνα, με την επιστροφή της στο Νησί.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας άλλαξαν φυσικά προορισμό και επέλεξαν το Saalfelden της Αυστρίας. Η προετοιμασία της ομάδας δεν πήγε όμως, όπως θα εύχονταν όλοι, αφού υπήρξαν τρία κρούσματα κορονοϊού.

Όσο αφορά την φετινή της προετοιμασία, η Liverpool φέρεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Ευρώπη (το Evian είναι ένας πιθανός προορισμός) και να μην πάρει μέρος στο International Champions Cup της Κίνας ή της Αμερικής.

Στο Anfield πιστεύουν πως θα είναι πολύ πιο εύκολο και πολύ ασφαλές για την ομάδα να παραμείνει στην Ευρώπη, από το να αγωνιστεί στο γνωστό καλοκαιρινό τουρνουά.

Προπόνηση της ομάδας στην Αυστρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com