Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Το πιθανότερο είναι να πωληθεί το καλοκαίρι ο Origi»

«Το πιθανότερο είναι να πωληθεί το καλοκαίρι ο Origi»

Στην πόρτα της εξόδου από την Liverpool φαίνεται πως βρίσκεται ξανά ο Divock Origi, αφού δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα την φετινή σεζόν και να δικαιώσει τον Jürgen Klopp.

Το πιθανότερο σενάριο για το καλοκαίρι, είναι να βάλουν πωλητήριο οι Reds στον Βέλγο, σύμφωνα με τον James Pearce και να δοθεί έτσι ένα οριστικό τέλος τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο πρώην παίκτης της Lille βοήθησε την ομάδα πριν δύο χρόνια να κατακτήσει το Uefa Champions League και να φτάσει μέχρι τέλους στη μάχη του τίτλου, όμως έκτοτε δεν έχει δείξει βήματα προόδου.

Μάλιστα, την φετινή σεζόν ο Divock έχει σκοράρει μόνο στον αγώνα του Carabao Cup με την Lincoln και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Jürgen Klopp στα παιχνίδια του Champions League και της Premier League.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κυρίως στην Ιταλία δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Inter, όμως δεν έγινε κάποια επίσημη κρούση από τους πρωτοπόρους της Serie A προς την Liverpool.

Στόχος του ίδιου του παίκτη, είναι να βρεθεί στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Βελγίου για το UEFA EURO του καλοκαιριού, όμως η θέση του μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Δεν έχει ξεχωρίσει φέτος ο Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com