Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Klopp είχε ζητήσει έναν έμπειρο στόπερ»

«Ο Klopp είχε ζητήσει έναν έμπειρο στόπερ»

Η Liverpool απέκτησε δύο κεντρικούς αμυντικούς την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως όχι κάποιον με εμπειρία από την Premier League ή από κάποιο άλλο κορυφαίο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως είχε ζητήσει ο Jürgen Klopp, σύμφωνα με τον David Maddock.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας στο τελευταίο του ρεπορτάζ έγραψε πως ο τεχνικός των Reds είχε καταστήσει σαφές από τις αρχές Ιανουαρίου, πως η ομάδα χρειάζεται έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, για να καλύψει το κενό των van Dijk και Gomez, όμως αυτός δεν μπόρεσε να αποκτηθεί, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας προτίμησαν να περιμένουν μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ώστε να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό στην τιμή που ήθελαν εκείνοι και χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Οι δύο εκλεκτοί ήταν οι Ben Davies και Ozan Kabak, μρ τον πρώτο να έρχεται από την Championship και να μην έχει αγωνιστεί ποτέ στην Premier League και τον δεύτερο να είναι μόλις 20 ετών, μη διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία, παρότι είναι ταλαντούχος.

Στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City, το πιθανότερο είναι να δούμε τους Jordan Henderson και Fabinho στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας, όπως συνέβη και στον εντός έδρας αγώνα με την Manchester United τον περασμένο μήνα.

Ο Ben Davies ήταν στην αποστολή προχθές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com