Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/2/1995 «X» με Forest από το πόδι του «God» Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 4/2/1995 «X» με Forest από το πόδι του «God» Fowler (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα έρθουν ισόπαλοι με την Nottingham Forest στο City Ground για το πρωτάθλημα, με τον «God» Robbie Fowler να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στην σέντρα με τις προσδοκίες των φιλάθλων και των δύο πλευρών, να δικαιώνονται από το θέαμα που παρουσίασαν.

Στο 10′ της συνάντησης θα ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον μετέπειτα Κόκκινο Stan Collymore, για να αποδώσει δικαιοσύνη ο «God» Robbie Fowler από ασίστ του Steve McManaman στο 90′. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί και τις δύο ομάδες, καθώς έπαιξαν εξαιρετικά κι έχασαν σωρεία ευκαιριών.

Αξιοσημείωτο γεγονός στο παιχνίδι ήταν ότι από το 52′ οι Reds έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Phil Babb που έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Steve Stone, κάτι που δεν εμπόδισε τους Κόκκινους να παίξουν εξ ίσου καλά μέχρι το τέλος της συνάντησης.

Το παιχνίδι στο City Ground παρακολούθησαν 25.418 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. S. Williard.

Στο 14′:04″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 4/2/1995 «X» με Forest από το πόδι του «God» Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com