Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αβέβαιη η έδρα του RB Leipzig – Liverpool

Αβέβαιη η έδρα του RB Leipzig – Liverpool

Νέο πρόβλημα με εκτός έδρας αγώνα της Liverpool για το Uefa Champions League, αφού η Γερμανία έθεσε νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς και δεν επιτρέπει σε καμία πτήση προερχόμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο να προσγειωθεί σε Γερμανικό έδαφος μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, λόγω της βρετανικής μετάλλαξης του κορονοϊού.

Η αναμέτρηση των Reds με την RB Leipzig είναι προγραμματισμένη για τις 16 του μηνός, ημέρα Τρίτη, στην έδρα της Γερμανικής ομάδας.

Το παιχνίδι, όπως γίνεται αντιληπτό είναι στον αέρα και μένει να ξεκαθαρίσει, αν θα χρειαστεί να αλλάξει έδρα ή αν θα λάβουν οι Reds σχετική άδεια από την Γερμανική Κυβέρνηση, για να ταξιδέψουν στην Γερμανία για τον αγώνα.

Παρόμοιο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και με το Midtjylland – Liverpool, με τον αγώνα να αλλάζει αρχικά έδρα για το Signal Iduna Park και να πραγματοποιείται τελικά στη Δανία, αφού η Αγγλική Κυβέρνηση έδωσε την άδεια στους Reds να ταξιδέψουν στη Δανία.

Η ομάδα του Jürgen Klopp δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την έδρα και για την διεξαγωγή του αγώνα.

Μια πιθανή λύση στο πρόβλημα που προέκυψε, θα ήταν να πραγματοποιηθεί το πρώτο σκέλος στο Anfield και ο επαναληπτικός στη Γερμανία, όμως έτσι οι Reds θα έχαναν το πλεονέκτημα του επαναληπτικού στο γήπεδο τους.

Πρόβλημα είχε προκύψει και με το Midtjylland – Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com