Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα «αντίο» ανθρώπων της Liverpool στον Gerard Houllier

Τα «αντίο» ανθρώπων της Liverpool στον Gerard Houllier

Η Liverpool Football Club και οι οικείοι του Gerard Houllier θρηνούν από χθες για την απώλεια του πρώην προπονητή της ομάδας μας.

Ο αποθανών ήταν ο manager των Reds από το 1998 μέχρι το 2004, και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Πολλοί άνθρωποι πού έχουν περάσει μέρος της καριέρας του στο Anfield εξέφρασαν τη λύπη τους για τα άσχημα χθεσινά νέα μέσω post στα social media.

Πάμε να δούμε τα μηνύματα αυτά, έτσι όπως συγκεντρώθηκαν στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο Instagram:

  • Steven Gerrard: «Είμαι συντετριμμένος στο άκουσμα των νέων ότι ο Gerard Houllier έχει αποβιώσει. Δε θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα και για την καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος. Αναπαύσου εν ειρήνη, αφεντικό. YNWA.»
  • Robbie Fowler: «Η γενναιοδωρία πάντα ανταμείβεται. Γενναιοδωρία στην προσπάθειά σου, στη δουλειά σου, στην καλοσύνη σου, στον τρόπο με τον οποίο φροντίζεις και προσέχεις ανθρώπους. Μακροπρόθεσμα, αν είσαι γενναιόδωρος με καρδιά και ανθρωπιά, πάντα ανταμείβεσαι. Ένας επιτυχών (achiever) σπουδαίων πραγμάτων. (Hashtag) RIPBoss.»
  • Jamie Carragher: «(είμαι) Συντετριμμένος με τα λυπηρά νέα για τον Gerard Houllier. Με άλλαξε σαν άνθρωπο και σαν παίκτη. Αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο πάρα πολύ και δε θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα και για το κλαμπ. Πάντα θα είναι το Αφεντικό στα μάτια μου.»
  • Michael Owen: «Σπαρακτικό το άκουσμα της είδησης ότι το παλιό μου αφεντικό, Gerard Houllier, έχει αποδημήσει εις Κύριον. Ένας εξαιρετικός manager και ένας τόσο αυθεντικά στοργικός άνθρωπος.»
  • Emile Heskey: «Τόσο στενάχωρα νέα ότι ο δάσκαλός μου, ο μέντοράς μου, κάποιος από τον οποίο μπορούσα να ζητήσω συμβουλή πιάνοντας το τηλέφωνο και θα ήταν χαρούμενος να μου τη δώσει, έχει φύγει από τη ζωή. Έκανες τόσα πολλά και ακόμα κάνεις τόσα πολλά για να με οδηγήσεις στο μονοπάτι μου. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια.»
  • Phil Thompson: «(είμαι) Απολύτως συντετριμμένος και συγκλονισμένος για τα λυπηρά νέα του θανάτου του Gerard. Ο φίλος μου, ο συνάδελφός μου, το αφεντικό μου. Μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν ήρθαμε μαζί το 1998. Το να είμαι απλά στην παρέα του ήταν ένα απόλυτο δώρο. Τόσο πιστός, τόσο παθιασμένος και ακραία έντονος (fierce)
  • Harry Kewell: «Συγκλονιστικά νέα. ο Gerard ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος, και έπαιξε ένα τεράστιο μέρος στη ζωή μου. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη, αφεντικό.»
  • Neil Mellor: «Αναπαύσου εν ειρήνη, αφεντικό. Σε ευχαριστώ πού πίστεψες σε μένα και μου χάρισες το επίσημο ντεμπούτο μου.»
O Gerard Houllier.
O Gerard Houllier.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com